Pomalené plecko na zelenině a bylinkách
Recept ještě nebyl hodnocenMaso nakrájíme na kostky. Brambory řádně očistíme, nové neloupeme. Podle velikosti je nakrájíme na 1 cm plátky. Kedlubnu po oloupání nakrájíme na proužky. Na pánvi…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Maso nakrájíme na kostky. Brambory řádně očistíme, nové neloupeme. Podle velikosti je nakrájíme na 1 cm plátky. Kedlubnu po oloupání nakrájíme na proužky. Na pánvi…
Maso nakrájíme na menší kousky, vložíme na zpěněnou cibuli v rozpáleném tuku. Hned přidáme sladkou a gulášovou papriku a osmahneme - nepřipálit, míchat!! Podlejeme…
V misce smícháme whisky, sójovou omáčkou, sůl, pepř, sušený česnek a drcený kmín dle chuti. Maso nakrájíme na plátky, trochu poklepeme a potřepete každý plátek z…
Prebratú umytú šošovicu dáme variť s bobkovým listom do vody. Zvlášť dáme variť do vody kyslú kapustu s čiernym korením a rascou, varíme cca 15 minút. Do mletého mäsa…
Na pánvi si osmažíme nařezané a osolené, opepřené plátky vepřového masa, které pomačkáme jen klouby ruky, osmažené vyndáme a na výpeku osmažíme cibulku do sklovita.…
Tradiční velikonoční nádivka by kromě různých druhů masa měla obsahovat také bylinky. Ty jsou zrovna na jaře v plné síle. V tomto receptu jich v nádivce máme hned…
Vepřové a hovězí maso lehce opereme, nakrájíme na větší kousky, na masovém strojku umeleme a dáme do mísy. K masu přidáme na kostičky nakrájenou slaninu (nakrájejte na…
Klasika která nikdy neomrzí - přesně takové jsou karbanátky z mletého masa. Přidejte do nich čerstvé bylinky a užijte si tak jejich zajímavou chuť. Podávat je můžete…
Ryžu (ak nemáme zvyšnú uvarenú) uvaríme v nádobe do polomäkka. Klobásu nakrájame na kolieska, trocha opečieme v UFO disku alebo na panvici a odložíme nabok. Kapustu…
Do pánve Actifry dáme olej, na tenká kolečka nakrájenou cibuli a na kousky pokrájený česnek. Asi 2 minuty nechám Actifry pracovat a přidám na kousky pokrájené vepřové…
Na pánvi rozpustíme na kostky nakrájenou slaninu a přidáme kostky osoleného a opepřeného vepřového masa a bobkový list. Opečeme dohněda a přisypeme cibuli, kterou jsme…
Plecko nařežeme tak, aby nám vznikl krásný plát masa, který z obou stran naklepeme, osolíme, opepříme a z jedné strany pomažeme plnotučnou hořčicí. Na tu pak naklademe…
Plecko nakrájíme na kostky. V misce smícháme kmín a prolisovaný čerstvý česnek, koriandr, adžiku, (papriku ne, pokud ji budeme dávat), s troškou oleje, aby vznikla…
Plecko nakrájíme na nudličky a dobře promícháme s olejem, květem, zázvorem a kmínem. Vložíme do uzavíratelné nádoby a necháme přes noc v lednici. V papiňáku na…
Plátky masa mírně naklepeme, nařízneme na okrajích a po obou stranách lehce osolíme a opepříme.Papriku zbavíme jadýrek, nakrájíme na drobné kostičky, cibuli nakrájíme na…
Slaninu nakrájíme na drobné kostičky, dáme do hrnce a až po chvíli pustí tuk, přisypeme kmín, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a orestujeme do růžové barvy.Plátky masa…
V létě se rádi setkáváme s rodinou i přáteli a rádi pro ně připravujeme pohoštění. Grilovací sezóna je v plném proudu, vyzkoušejte tedy něco jiného a připravte topinky s…
Královské chutě: Manželka britského krále Camilla miluje mražený koláč a k večeři si dává tyhle pečené fazole na toastu
Jak na sametový mrkvový krém se zázvorem a hráškem? Sílu polévce dodá vývar, lehkou pikantnost závor a jemnost smetana
Vyrobili jsme „šampaňské“ z pampelišek: Chutná fantasticky, šumí jako sekt a voní po rozkvetlé louce