Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Podravka Ajvar jemný - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie703 kJ /
168 kcal
Bílkoviny1,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,50 g
Tuky10,00 g
– nasycené2,00 g
– nenasycené7,50 g
–– mononenasycené4,00 g
–– polynenasycené3,50 g
––– omega 30,30 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 400 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy13,00 g
– cukry3,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Marinovaná feta na řecký způsob

Marinovaná feta na řecký způsob

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Sýr necháme okapat a nakrájíme na kostky o hraně cca 2 cm. Česnek oloupeme a prolisujeme do hrnku s olivovým olejem. Bylinky posekáme nahrubo (bez dřevnatých stonků) tak…

Naposledy jste si prohlédli