Linecké lekníny
Recept ještě nebyl hodnocenVypracujeme těsto, můžeme nechat chvíli odležet v lednici. Těsto vyválíme (2-3 mm) a vykrajujeme hvězdičky a kytičky. Půlku upečeme rovně na plechu, druhou půlku…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 255 kJ / 539 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 35,00 g |
– nasycené | 18,00 g |
– nenasycené | 15,00 g |
–– mononenasycené | 10,00 g |
–– polynenasycené | 5,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 50,00 g |
– cukry | 50,00 g |
––– laktóza | 20,00 g |
Vypracujeme těsto, můžeme nechat chvíli odležet v lednici. Těsto vyválíme (2-3 mm) a vykrajujeme hvězdičky a kytičky. Půlku upečeme rovně na plechu, druhou půlku…
Slijeme šťávu z kompotu, rozmícháme v ní pudinkový prášek a uvaříme hustý pudink. Máslo s cukrem vyšleháme a po částech zašleháme vychladlý pudink a rozmačkané jahody. A…
Kuřecí játra udělají z topinky luxusní pokrm: Voní majoránkou, říz jim dodá česnek a křupavost šťavnatá jablka
Jak na dokonalého beránka? Nejdůležitější je mít správnou formu, v níž se dobře propeče a snadno vyklopí
Zdravá pleť v zimě? Tipy a triky, díky kterým bude vaše pokožka fit i bez drahých krémů!