Hroznový koláč
Recept ještě nebyl hodnocenŹloutky si vyšleháme s cukrem a tvarohem. Vmícháme mouku s práškem do pečiva a sníh ze 3 bílků. Dáme péct do vyhřáté trouby na 200 stupňů, pečeme asi 20-25 minut.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 473 kJ / 352 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 80,00 g |
– cukry | 80,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Źloutky si vyšleháme s cukrem a tvarohem. Vmícháme mouku s práškem do pečiva a sníh ze 3 bílků. Dáme péct do vyhřáté trouby na 200 stupňů, pečeme asi 20-25 minut.…
Cukr, mléko, vejce,olej a vanilkový cukr rozmícháme a přidáváme mouku s práškem do pečiva a všechno prošleháme. Na plech s pečícím papírem vylijeme 2/3 těsta a do 1/3 co…
Z uvedených surovin vypracujeme těsto (lze elektrickými metlami), rozválíme ho a vyložíme jím suchou kulatou koláčovou formu. Vložíme na půl hodiny do lednice (těsto se…
Vánoční tvarohová štóla: Vláčný moučník s kandovaným ovocem voní máslem, na jazyku se jen rozplývá a božsky chutná
Podzimní Sbírka potravin: 77 tun potravin a drogerie pro lidi v nouzi
Retro okénko: Domácí tatranky jen ze tří ingrediencí chutnají lépe než ty kupované a příprava je snadná