Hovězí žebírka dušená s červeným vínem (podle Majky)
Recept ještě nebyl hodnocenŽebírka nasolíme a vložíme do hlubšího pekáče. Instantní polévku rozmícháme v 200 ml vody (teplota vody je závislá na návodu na obalu). K polévce přidáme worchester a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 367 kJ / 327 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,33 g |
Tuky | 6,67 g |
– nasycené | 2,67 g |
– nenasycené | 4,00 g |
–– mononenasycené | 0,67 g |
–– polynenasycené | 3,33 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,67 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,67 g |
Sůl | 13,33 g |
Sacharidy | 53,33 g |
– cukry | 6,67 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Žebírka nasolíme a vložíme do hlubšího pekáče. Instantní polévku rozmícháme v 200 ml vody (teplota vody je závislá na návodu na obalu). K polévce přidáme worchester a…
Připravíme hladké těsto a necháme kynout na teplém místě na dvojnásobnou velikost. 100 g másla a 1 sáček cibulové polévky smícháme dohromady a natřeme na tĕsto, které…
Představitel Jamese Bonda Roger Moore miloval koláč s hovězí kýtou a ledvinkami. V mládí kvůli němu bojoval s nadváhou
Víc veganů, domácí fermentace a eko obaly: 10 trendů v jídle, které budou v roce 2021 úplně všude
Maďarská specialita: Brašovské maso voní paprikou, snadno se připravuje a se smaženými bramborami dokonale zasytí