Bramborový guláš
Recept ještě nebyl hodnocenBramborový guláš je chutí velmi podobný klasickému, ale výhodu má v jednodušší a kratší tepelné úpravě. Místo hovězího masa přidáme špekáčky, nebo měkký salám a brambory…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 125 kJ / 508 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,33 g |
Tuky | 33,33 g |
– nasycené | 20,00 g |
– nenasycené | 4,67 g |
–– mononenasycené | 2,67 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,67 g |
Sůl | 13,33 g |
Sacharidy | 33,33 g |
– cukry | 3,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Bramborový guláš je chutí velmi podobný klasickému, ale výhodu má v jednodušší a kratší tepelné úpravě. Místo hovězího masa přidáme špekáčky, nebo měkký salám a brambory…
Cibuli a česnek si oloupeme, cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme. Uzeninu nakrájíme na menší kostičky a dáme společně s cibulí do většího hrnce na rozehřátý…
Do litru vroucí vody dáme polévku, klobásu nakrájenou na kolečka a zelí. Vaříme 10 minut.Vypneme, do polévky zamícháme kysanou smetanu a podáváme.
Nejprve uvařím těstoviny tak, aby byly jen lehce ponořené, po přibližně 10 minutách vliji gulášovou polévku rozmíchanou ve 3 dl vody, a přidám Masox.Přidám nahrubo…