Pomazánka z uzeného amura
Recept ještě nebyl hodnocenFilety z uzeného amura zbavíme kůže a kostí. Vyuzené rybí maso rukou natrháme a v misce za pomoci vidličky lehce rozmačkáme, ale ne úplně, neboť chceme, aby rybí maso a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Filety z uzeného amura zbavíme kůže a kostí. Vyuzené rybí maso rukou natrháme a v misce za pomoci vidličky lehce rozmačkáme, ale ne úplně, neboť chceme, aby rybí maso a…
Do mísy dáme změklé máslo, smetanovou pomazánku a majonézu. Spojíme v chutně propojený základ pomazánky. Přidáme najemno nakrájenou jarní cibulku. Na pánvičce si…
Krmila hady, teď peče bláznivé dorty. S tímhle hororovým vyhrála jihočeská cukrářka Lucie mezinárodní soutěž
Šmrncovní omeleta po italsku: Upečte si frittatu podle zásad profesionálů
Rajská omáčka podle Pepy Nemravy voní skořicí a zeleninou: Účastník MasterChefa ji dělá netradičně se šťavnatou krkovičkou