Těstoviny s paprikovým pomazánkovým máslem
Recept ještě nebyl hodnocenTěstoviny uvaříme dle návodu a poté smícháme s pomázankovým máslem. Pomazánkové máslo NEOHŘÍVÁME!
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 536 kJ / 128 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 8,00 g |
– nasycené | 5,00 g |
– nenasycené | 2,20 g |
–– mononenasycené | 2,00 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 16 mg |
Sodík | 180 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 5,00 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 4,00 g |
Těstoviny uvaříme dle návodu a poté smícháme s pomázankovým máslem. Pomazánkové máslo NEOHŘÍVÁME!
Dokonale zlatá a zdravá pokožka: Potraviny, které vám zaručí krásné i bezpečné opálení
Retro okénko: Cikánský krém se dělával jako levnější náhrada pařížské šlehačky. V dortech a moučnících skvěle funguje dodnes
Máme rádi šopák! Jak se mix okurky, rajčat a sýru feta stal bulharským národním pokrmem?