Tiramisu po česku
Recept ještě nebyl hodnocenŠlehačku ušleháme, pak do jiné misky smícháme pomazánková másla a cukr, zamícháme. Pak přidáme šlehačku a vyšleháme v mixeru. Uvaříme si silnou černou kávu (3 lžičky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Šlehačku ušleháme, pak do jiné misky smícháme pomazánková másla a cukr, zamícháme. Pak přidáme šlehačku a vyšleháme v mixeru. Uvaříme si silnou černou kávu (3 lžičky…
Z obou rybiček slijeme olej, rybky přemístíme do hlubší misky, přidáme pomazánkové máslo a nejlépe ponorným mixérem rozmixujeme dohladka.Po vychlazení v lednici mažeme…
Debrecínskou pečeni nakrájíme na kousky. Do misky dáme máslo, pečeni, hořčici, smetanu, papriku a sůl s pepřem.Ponorným mixérem vše rozmixujeme dohladka. Nakonec přidáme…
Před pár lety byla tahle jednoduchá buchta na plech hitem. Řezy jsou skvělé, příprava je rychlá a jednoduchá, vláčný korpus má výraznou ananasovou chuť a lahodný krém…
I bez pečení můžeme připravit krásný dort. Stačí k tomu piškoty, oblíbené ovoce, zakysaná smetana a pomazánkové máslo, ze kterého vyšleháme jemný krém. Ovocný dort je…
Jednohubky nemusí být jen kolečko rohlíku, pomazánka a ozdoba. Vyzkoušejte tuto verzi chuťovek z plátku šunky a sýra, které jsou plněny sýrovou pomazánkou s česnekovou…
S parným létem přichází také ruku v ruce sklizeň snad všemi oblíbených jahod. Jestli nevíte co z nich připravit a hledáte inspiraci, pak vyzkoušejte skvělý pudinkový řez…
Maso si nakrájíme na nudličky, osolíme a zakápneme sojovou omáčkou. Cibuli nakrájíme na půlkolečka, pórek na kolečka. Na pánvi opečeme cibulku, přidáme maso a…
Postup Ananas i se šťávou nalijeme do mixéru a rozmixujeme. Vyšleháme žloutky s cukrem.Pak do našlehané hmoty přidáme rozmixovaný kompot po částech.Vmícháme mouku s PDP…
Vajíčka s cukrem a horkou vodou vyšleháme, opatrně přimícháme mouku s práškem a olej. Dáme péct na velký plech asi 15 minut/200°C. Necháme vychladnout.Mezitím do…
Cottage smícháme s tuňákem /šťávu slijeme, aby to nebylo moc řídké/,pomazánkovým máslem, nasekanými vlašskými ořechy a nakrájenou cibulkou. Promícháme, přidáme sůl, pepř…
Nejdříve si vymažeme a vysypeme dortovou formu. Dáme předehřát troubu tak na 170°C. Pak ve šlehači dáme vyšlehat bílky, do nich přidáme třetinu cukru, pak postupně…
Nejdříve rozmixujeme ananas. Poté smícháme všechny ingredience, nakonec přidáme rozmixovaný ananas a promícháme. Pokud se těsto zdá hodně hutné, přilijeme trochu mléka…
Toastovému chlebu odřežeme kůrky a zbyde nám jen střídka. Pak klademe 3 plátky chleba vedle sebe a pomažeme máslem, poklademe šunkou a další vrstva chleba, opět máslo a…
Do misky si dáme máslo a tavený sýr. Promícháme, prolisujeme česnek a nastrouháme sýr a mrkev. Podle chuti osolíme. Jako ozdobu dávám mandarinku a vlašský ořech.
Z tuňáků slijeme olej a dáme do misky, přidáme oloupanou a najemno nakrájenou cibuli, pomazánkové máslo, máslo a pomačkáme vidličkou. Nakonec osolíme, opepříme,…
Připravíme si pečící papír nebo alobal, na kterém budeme naše dílko tvořit. Já dělala 3 plátky chleba vedle sebe. Namažeme první příchutí pom.másla - pořadí je na vás,…
Formu si vymažeme a vysypeme moukou. V míse smícháme mouku, máslo, cukr, vejce a zpracujeme na tuhé těsto. Troubu si rozpálíme na 190 stupňů. Těsto si rozválíme na…
Očistěný celer nastrouháme na jemném slzičkovém struhadle a zalijeme citronovou šťávou, aby nezhnědl. Na stejném struhadle nastrouháme i sýr, papriku nakrájíme na…
Vajíčka usmažíme a necháme vychladnout. Párky, cibuli a česnek nameleme. Přidáme vajíčka, pomazánkové máslo, smetanu a hořčici. Vše promícháme, dokořeníme.
Tradiční řezy připomínající oblíbený nanuk jsou v tomto receptu připraveny v nepečené verzi. Korpus připravíme z nadrcených sušenek s máslem, na které naneseme jemný…
Pomazánka z uherského salámu je delikátní a výrazná směs, která spojuje bohatou chuť tradičního uherského salámu s jemností krémového základu. Výsledkem je lahodná…
Nastrouháme syrový celer i česnek na jemném struhadle, přidáme pomazánkové máslo a přidáním jogurtu rozředíme pomazánku tak, aby se dala namazat.Dochutíme solí a pepřem.
Mrkvový tatarák od vítěze Pohlreichova souboje restaurací: Šéfkuchař Salabky prozradil důležitý trik na správnou přípravu mrkve
Jak na nejlepší andělsky nadýchaný perník? Jednu surovinu nevynechávejte!
Bůček v kysaném zelí: Šťavnaté jídlo z jednoho hrnce dokonale propojí chutě obou ingrediecí a prospěje mu i černé pivo