Bylinkový koláč na způsob řeckého
Recept ještě nebyl hodnocenKoláč z celozrnného listového těsta plněný směsí jarních bylinek, řapíkatého celeru a řeckého sýra feta je dobrý tip na večeři či pohoštění pro přátele. Nejlepší je…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 341 kJ / 82 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Koláč z celozrnného listového těsta plněný směsí jarních bylinek, řapíkatého celeru a řeckého sýra feta je dobrý tip na večeři či pohoštění pro přátele. Nejlepší je…
Tradiční velikonoční nádivka by kromě různých druhů masa měla obsahovat také bylinky. Ty jsou zrovna na jaře v plné síle. V tomto receptu jich v nádivce máme hned…
Rolované bramborové knedlíky s bylinkovou náplní jsou lahodnou alternativou ke klasickým knedlíkům. Můžete je podávat jako přílohu ke svátečnímu obědu nebo samostatně,…
Tentokrát má náš studený dort jen dvě vrstvy, chceme nechat vyniknout chuť jahod a organismu dodat dávku proteinů v líbivé podobě… Klasicky tedy nejdříve vyskládáme…
V této výborné polévce použijeme mnoho darů jarní přírody. Kopřivy, popenec, šťovík i sedmikráska nejsou totiž jen plevelem, jsou plné vitamínů a chutnají skvěle.…
Jaro přináší novou sílu nejen nám, ale i rostlinám. A zrovna byliny nám ji mohou předat ve velkém. Směs nasbíraných mladých listů naplníme do slaného závinu. Doplníme je…