Nádivka s kroupami, houbami a uzeným
Recept ještě nebyl hodnocenNádivka má spoustu různých obměn. Většina z nás zná tu velikonoční, s mladými kopřivami a uzeným masem. Vyzkoušejte však její obměnu, plnou krup, bylinek, hub a uzeným…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 341 kJ / 82 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nádivka má spoustu různých obměn. Většina z nás zná tu velikonoční, s mladými kopřivami a uzeným masem. Vyzkoušejte však její obměnu, plnou krup, bylinek, hub a uzeným…
Tentokrát má náš studený dort jen dvě vrstvy, chceme nechat vyniknout chuť jahod a organismu dodat dávku proteinů v líbivé podobě… Klasicky tedy nejdříve vyskládáme…
Tradiční velikonoční nádivka by kromě různých druhů masa měla obsahovat také bylinky. Ty jsou zrovna na jaře v plné síle. V tomto receptu jich v nádivce máme hned…
Z bramborového těsta můžeme připravit knedlík, do kterého zabalíme bylinkovou náplň. Je to příloha skvělá zejména na jaře a na Velikonoce, kdy je možnost nasbírat mnoho…
Jaro přináší nejen nám novou sílu. A zrovna byliny a rostliny nám ji mohou předat ve velkém. Směs nasbíraných čerstvých a svěžích listů naplníme do slaného závinu.…
V této výborné polévce použijeme mnoho darů jarní přírody. Kopřivy, popenec, šťovík i sedmikráska nejsou totiž jen plevelem, jsou plné vitamínů a chutnají skvěle.…
Koláč z celozrnného listového těsta plněný směsí jarních bylinek, řapíkatého celeru a řeckého sýra feta je dobrý tip na večeři či pohoštění pro přátele. Nejlepší je…
Valentýnské menu: Připravte romantické dobroty, kterými potěšíte drahou polovičku
Co udělat se zelenými rajčaty? Usmažte je, dejte do papírových pytlíků s jablky, nebo je naložte i s kořením
Šéfkuchař radí, jak využít bramborové slupky: Vylepší polévku i omáčku, ale jen, když si pohlídáme jednu zásadní věc