Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Potahovaci hmota Smartflex Velvet - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 774 kJ /
424 kcal
Bílkoviny1,00 g
– z toho živočišné bílkoviny1,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky8,00 g
– nasycené2,00 g
– nenasycené6,00 g
–– mononenasycené1,00 g
–– polynenasycené5,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy87,00 g
– cukry87,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Dort RUM

Dort RUM

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

KORPUS: Nejdříve oddělíme žloutky od bílků. Z bílků vyšleháme sníh. Žloutky s cukrem vyšleháme do světlé pěny a potom přidáme postupně po lžících olej a rum. Přidáme…

Dort ZAHRADA s borůvkovou náplní

Dort ZAHRADA s borůvkovou náplní

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Doporučuji si nejdříve připravit všechny ozdoby z fondánu, nejlépe pár dní dopředu aby měl čas pořádně ztuhnout. KORPUS: Oddělíme žloutky od bílků. Žloutky…

Dort prdelka

Dort prdelka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na korpus : Změklé máslo utřeme s cukrem do pěny. Vešleháme rozpuštěnou čokoládu, smíchanou s medem a vejci. Vymícháme a nakonec střídavě vmícháme mléko a mouku s…

Dort JAGERMEISTER

Dort JAGERMEISTER

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

KORPUS: Žloutky oddělíme od bílků. Cukr, olej a žloutky ušleháme. Po chvilce přidáme rum a zamícháme. Poté přidáme mléko a mouku smíchanou s kakaem a práškem do pečiva…

Dort CRAZY FROG na lyžích

Dort CRAZY FROG na lyžích

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Z drátku vytvoříme "kostru" kterou obalíme fondánem a vymodelujeme crazy froga. Dopředu si také vymodelujeme brány a necháme je ztuhnout. KORPUS: Žloutky vyšleháme s…

Prošívaný minidort

Prošívaný minidort

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

2 bílky se špetkou soli vyšleháme do tuhého sněhu. Zašleháme do něj cukr. Potom přišleháme dva žloutky, aroma a olej. Lehce vmícháme mouku s práškem do pečiva. Rendlík,…