Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Povidla hrušková - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie749 kJ /
179 kcal
Bílkoviny0,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,60 g
Tuky0,50 g
– nasycené0,20 g
– nenasycené0,60 g
–– mononenasycené0,10 g
–– polynenasycené0,50 g
––– omega 30,00 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy40,00 g
– cukry40,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Frgále

Frgále

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Frgále jsou oblíbené nejen pro svou chuť, ale také pro svou křehkost a měkkost, která se rozplývá v ústech. Díky svému tradičnímu českému původu jsou frgále také spojeny…

Jaruna18

90 min

Kynutý rolovaný koláč

Kynutý rolovaný koláč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Vypracujeme kynuté těsto - předem uděláme z vlažného mléka, cukru a droždí kvásek, máslo přidáváme až jako poslední do zpracovaného těsta - pokud používáte pekárnu,…

Metyja

Metyja

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Oloupané a na kousky nakrájené brambory uvaříme v osolené vodě, uvařené slijeme, rozmačkáme na kaši, přidáme trochu teplého mléka a másla (jen rozmačkat, nešlehat). Tak…

Hruščák s tvarohem

Hruščák s tvarohem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Ve vlažné vodě dobře rozmícháme droždí, přidáme zbytek surovin (sádlo změklé) a uhněteme příjemně tvárné těsto, které v míse překryjeme utěrkou a necháme na teplém místě…

cathleen

130 min