Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Povidla rybízová - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie749 kJ /
179 kcal
Bílkoviny0,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,60 g
Tuky0,50 g
– nasycené0,20 g
– nenasycené0,60 g
–– mononenasycené0,10 g
–– polynenasycené0,50 g
––– omega 30,00 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy40,00 g
– cukry40,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Dort – kniha

Dort – kniha

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Vajcia odvážime celé v škruinke a navážime si rovnaké množstvo cukru a hladkej múky. Žĺtky vyšľaháme s cukrom do peny, pričom postupne všľaháme po 1 lyžici horúcej vody…

Dort – kniha

Dort – kniha

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Vajcia odvážime celé v škruinke a navážime si rovnaké množstvo cukru a hladkej múky. Žĺtky vyšľaháme s cukrom do peny, pričom postupne všľaháme po 1 lyžici horúcej vody…

Žiarske řezy

Žiarske řezy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Bledé cesto si pripravíme tak, že vajíčka rozdelíme na žĺtky a bielky, bielky vyšľaháme s 12 pl práškového cukru do peny a pomaly po jednom zašľahávame žĺtky. Potom…

Srnčí filé

Srnčí filé

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Z mäsa narežeme filetky ( menšie rezne ), zľahka naklepeme, osolíme, okoreníme. Na oleji z oboch strán opečieme. Mäso vyberieme, do výpeku dáme lekvár, zalejeme vývarom…