Jednoduchý čokoládový dort bez mouky
Recept ještě nebyl hodnocenTento výborný dort výrazně chutná po čokoládě a navíc ho připravíme zcela bez mouky. Tu nahradíme větším množstvím vajec. Dort podáváme potřený borůvkovou marmeládou,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tento výborný dort výrazně chutná po čokoládě a navíc ho připravíme zcela bez mouky. Tu nahradíme větším množstvím vajec. Dort podáváme potřený borůvkovou marmeládou,…
Muffiny plněné čokoládou jsou lahůdkou, která uspokojí každého milovníka čokolády. Na povrchu zlatavé a vláčné muffiny skrývají uvnitř lahodné čokoládové překvapení,…
Maková bublanina je lahodný moučník, který spojuje vláčnost máku s ovocnou svěžestí švestek. Tato bublanina je ideální volbou pro všechny, kdo mají rádi sladké pečivo s…
Již po staletí se na Velikonoce připravují různé druhy nádivek. Dodnes se můžeme setkat i se staršími názvy, jako jsou hlavička, sekanice, svítek či jeřábek. Díky…
Lahodné piškotové řezy s tvarohem a šlehačkovou náplní jsou nadýchané a vláčné. Nejlépe chutnají vychlazené z lednice, kde se chutě mohou propojit a korpus pořádně…
Když nevíte co upéct pro nečekanou návštěvu, nebo v neděli ke kávě, jsou tyhle jemné řezy ideální. Chutnají výborně jak z čerstvého, tak kompotovaného ovoce.
Někdy je potřeba si ten život osladit, a to i v případě, že máme dietní omezení. S tímto moučníkem však výjimečně zhřešit můžeme. Jemný piškot je doslazen umělým…
Tento lahodný dezert je nejen zdravější variantou, ale také skvělou volbou pro ty, kteří preferují bezlepkovou stravu. S jemným nádechem koření a šťavnatou texturou si…
Dort zpravidla připravujeme k nějaké významné události. Pokud nás taková čeká zrovna na začátku léta, můžeme upéct tento jahodový dort. Kakaový korpus doplníme jemným…
Jednoduché kakaové těsto se smetanovo-malinovou směsí na povrchu tvoří tuto výbornou buchtu, které jen tak neodoláte. Svěží růžové želé se sladkou chutí malin a jemnou…
Tyto svěží malinové řezy si vás jistě získají. Nadýchaný piškotový korpus potřený malinovou marmeládou a jemným krémem z tvarohu a šlehačky chutná výborně. Část krému…
Kakaová cuketová buchta s ořechy je rychle upečená, vláčná a krásně voní po skořici. Můžete improvizovat a do těsta dát rozinky, kandované ovoce, nasekanou čokoládu,…
Tento koláč spojuje jemné těsto s lahodnou směsí čerstvého ovoce a aromatické skořice, čímž vytváří dokonalou harmonii chutí. Ideální pro rodinné setkání, oslavu nebo…
Připravte na nedělní odpoledne velice luxusně vypadající řezy s jogurtovou želatinovou vrstvou ukrývající čerstvé ovoce. Výborné budou s jahodami, ale stejně dobře…
Připravte podle našeho receptu dezert, který již od pohledu láká k zaboření lžičky do ostružinové vrstvy překryté kopcem šlehačky. Příprava vypadá náročně, ale není tomu…
Lahodný smetanovo-malinový dortík, se zrcadlovou polevou na povrchu, bude ozdobou večírku či oslavy narozeniny. Jeho příprava je sice trošku náročnější, ale výsledek…
Výborný koláč pokladený kompotovaným ovocem a kopečky povidel rozmíchanými s rumem, posypaný skořicovou drobenkou, je plný chutí a dokonalých vůní. Za hodinku máte…
Zkuste přidat na podzim všudypřítomnou dýní do těsta na slaný sýrový koláč. Přidá zpracovávanému těstu nejen barvu, ale i vláčnost a kyprost. Se slaninou a posypem…
Podzimní dezert využívá dužninu dýně, která se postará o vláčnost a příjemnou barvu bábovky. Výrazná chuť a vůně koření pak navodí takřka vánoční atmosféru. Každopádně…
Patříte mezi milovníky čokoládových dortů? Máme pro vás tip, kdy čokoládový korpus potřeme krémem ze šlehačky a mascarpone, ochucený vaječným koňakem. Při podávání…
Tradiční vánočka, symbol Vánoc a rodinné pohody, potěší svou jemnou, vláčnou strukturou a lahodnou chutí s rozinkami a mandlemi. Ideální ke snídani s máslem nebo k čaji,…
Bílky se špetkou soli vyšleháme do tuhého sněhu. Ve větší míse šleháme žloutky s cukrem, dokud hmota nezbělá a nekolikanásobně nenabude, pak přidáme po lžících horkou…
Celá vejce rozklepneme a rozšleháme s cukrem, pak přidáme mouku, kterou jsme již předem promíchali s práškem do pečiva, sodou a kakaem. Přilijeme olej a rum. Vše…
Na korpus ušleháme bílky se solí dotuha, přidáme cukr písek a důkladně šleháme, dokud sníh netvoří špičky. Poté všleháme olej a žloutky a zlehka vmícháme mouchu…
5 skvělých receptů z rýže: Jednoduché risibisi, rýži se žampiony nebo vaječnou rýži si zamiluje každý
Vyzkoušeli jsme za vás: 6 triků, které mají zabránit slzám při krájení cibule. Pomáhá víc chleba nebo mrazák?
Pochoutkový salát podle ČSN: Retro klasika je levná a snadná na přípravu, navíc stále potěší svou jedinečnou chutí