Zapečený pangasius
Recept ještě nebyl hodnocenPekáč vymažeme máslem, položíme plátky osoleného a okořeněného rybího filé a posypeme mraženou zeleninovou směsi, kterou můžeme mírně osolit nebo okořenit (podle…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pekáč vymažeme máslem, položíme plátky osoleného a okořeněného rybího filé a posypeme mraženou zeleninovou směsi, kterou můžeme mírně osolit nebo okořenit (podle…
Smícháme suroviny, nalejeme na plech, poklademe ovocem a upečeme.
Všechno smícháme dohromady, limonáda může být jakákoli a podle její barvy bude i mírně zabarvené těsto. Nejlepší je citronová nebo malinová. Na závěr můžeme rozkrojit a…
Ze žloutků, povidel, másla a cukrů ušleháme hustý krém, pak vmícháme mouku s práškem do pečiva a nakonec zlehka sníh z bílků a nasekané ořechy. Těsto nalijeme do…
Smícháme cukr, žloutek a rozpuštěnou Heru. Přidáme mouku, ořechy a prášek do pečiva, rozmícháme s mlékem. Pečeme ve vymazané a vysypané formě.
Mrkev nastrouháme na velmi jemno. Přidáme prosátou mouku, kypřící prášek a tuhý tuk nastrouháme. Vypracujeme těsto, které necháme odpočinout 1-2 hodiny. Na pomoučněném…
Změklé máslo nebo tuk utřeme s cukrem. V další misce smícháme ostatní přísady, získanou směs postupně přisypáváme do první misky a rukama vypracujeme těsto. Troubu…
Bílky oddělit a vyšlehat s polovinou cukru, žloutky vyšlehat do pěny s druhou polovinou cukru a lžícemi horké vody, nakonec přidat olej.Bílky přelít do žloutků a malinko…
Ze všech surovin jednoduše vypracujte hladké těsto. Těsto je dost tučné a měkké, proto jej zabalte do kuchyňské fólie a vytvarujte z něj váleček o průměru 5 cm. Váleček…
Vejce ušleháme s cukrem, přidáme vodu, zašleháme olej a do pěny zlehka ručně vmícháme směs polohrubé mouky, prášku do pečiva a ořechů.Těsto vlijeme na vymazaný a hrubou…
Všechny suroviny na těsto postupně smícháme, vymícháme těsto a upečeme na vymazaném a vysypaném plechu na 170 stupňů. Z mléka, pudinků a vanilkového cukru uvaříme…
Suroviny na těsto smícháme, dáme na vymazaný moukou vysypaný plech, pečeme. Uděláme si krém, ten vychladnutý dáme na upečené těsto, na to čokoládovou polevu a dáme…
Červený a černý rybíz namočíme přes noc do Havany, aby měl lepší chuť. Předehřejeme troubu asi na 180C, já mám plynovou bez čísel, tak to dávám na prostředek. V míse…
Kedlubnu oloupeme a nakrájíme na hranolky. Z uvedených surovin našleháme hladké těstíčko, ve kterém kousky zeleniny namáčíme a hned dáváme do rozpáleného oleje. Smažíme…
Předehřejte si troubu na 150 stupňů. V míse vyšlehejte cukr s máslem po dobu asi 5 minut. Během šlehání se barva změní z máslově žluté na krémovou a hmota nabude. K…
Celá vejce vyšleháme s cukrem dohromady, pak pomalu přilijeme olej a vodu.Nakonec vmícháme mouku s kypřícím práškem do pečiva.Do vymazané a vysypané formy naljieme těsto…
Jablka oloupeme, vyjádříme a nakrájíme na plátky asi 1 cm silné. Ihned pokapeme šťávou z celého citrónu. Formu pečlivě vymažeme rozehřátým máslem (30g). Dno posypeme…
Mouku smícháme s moučkovým cukrem a vanilkovým cukrem, kakaem a práškem do pečiva, dáme olej, vejce a mléko a umícháme těsto, které upečeme na vymazaném a moukou…
Upečeme 1 bílkový plát: 270 g bílků (cca 9 ks) + 170 g cukru vyšleháme, přidáme 70 g mletých ořechů + 80 g hladké mouky + 1/2 prášku do pečiva. Upečeme na 180 °C…
Těsto : Cukr, žloutky a máslo vymícháme, přidat mléko a vmíchat mouku s práškem do pečiva a nakonec sníh. Dáme upéct na vymaštěný a hrubou moukou posypaný plech. Náplň …
Na vále zpracujte suroviny v nelepivé těsto, zabalte do folie a dejte do chladu odpočinout.Zatím, co se těsto chladí, uvařte z mléka a mouky kaši, za občasného míchání…
Máslovou dýni oloupeme, zbavíme semínek a hrubě nastrouháme nebo pokrájíme na menší kostky. Dáme do kastrolu na rozpuštěné máslo, přidáme cukry, citronovou kůru a šťávu…
Všechny ingredience (kromě drobenky) smícháme a vlijeme na plech vyložený pečícím papírem. Na těsto poklademe švestky řezem nahoru a posypeme drobenou. Pečeme cca 30…
Syrová cuketa v kuchyni: Jak poznat kvalitní plody, proč je neloupat a jak je skladovat?
Jak připravit dresink na caesar salát? Ančovičky a parmezán vévodí chuti, dokonalou krémovou konzistenci zajistí olivový olej a žloutek
Den dětí: Připravte capartům nepečené pohoštění. Výborné jsou banánové nanuky nebo čokoládové střepy