Perníkové řezy s marcipánovým krémem
Recept ještě nebyl hodnocenPerníkové řezy jsou samy o sobě velmi chutné a oblíbené. Když je ale navíc potřete marcipánovým krémem a polijete čokoládovou polevou, z kuchyně se bude linout…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 480 kJ / 354 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,53 g |
Tuky | 0,53 g |
– nasycené | 0,07 g |
– nenasycené | 0,33 g |
–– mononenasycené | 0,13 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 0,07 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 86,67 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Perníkové řezy jsou samy o sobě velmi chutné a oblíbené. Když je ale navíc potřete marcipánovým krémem a polijete čokoládovou polevou, z kuchyně se bude linout…
Postup: Suroviny na cesto vypracujeme a necháme v chlade stuhnúť. Cesto potom rukou roztlačíme na vymastený plech. Na cesto vylejeme tvarohovú plnku, ktorú si…
Korpus: V míse šleháme bílky, přidáme cukr a vyšleháme do hustého sněhu. Postupně přidáváme žloutky. Jemným pramínkem za stálého šlehání vlejeme olej. Nakonec vmícháme…
Najprv som si pripravila krém. Do horúcej vody som pridala cappuccino a rozmiešala, pridala som vanilkový cukor, 2 bal. zlatý klas a uvarila hustú kašu, ktorú som…
Rozvaľkáme lístkové cesto a dáme piecť na opaku plechu do rúry na 180°C do hneda (nezabudnite popichať).Potom rozpustíme čokoládu a Ceru a ponamáčame do nej BB keksy.…
Bílky vyšleháme s cukrem do tuhé pěny. Přidáme žloutky a trochu prošleháme na pomalém stupni. Dále přidáme prosátou mouku s kypřícím práškem a směs těsta zlehka…
V robotu našleháme bílky, přidáme cukr, postupně přidáváme žloutky a vyšleháme do husté pěny. Lehce vmícháme mouku a těsto přelejeme na plech s pečícím papírem. Pečeme…
Těsto:V míse našleháme bílky, přidáme cukr, přešleháme a po jednom přidáváme žloutky. Stále šleháme. Lehce vmícháme ořechy a mouku. Těsto rozetřeme v tenké vrstvě na dva…
V tomto koláči se snoubí sladká chuť tvarohu s kyselostí rebarbory a skvěle se doplňují. Navíc je koláč politý výbornou ovocnou omáčkou, která chutě ještě více pozvedne.…
Vynálezce hromosvodu Prokop Diviš měl na talíři pečené knedlíky s dušenou kapustou, v době půstu pak i šneky a žáby
Roman Staša ustál moderátorské zemětřesení na Nově: Mám ve Snídani jeden velký problém, přiznal nedávno
Skvělý koláč s blumami od Tondy z Peče celá země: Křehké těsto s makovou náplní, blumami a rumem chutná fantasticky