Přesnídávka borůvková - suroviny a ingredience
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 173 kJ / 41 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g |
Tuky | 0,60 g |
– nasycené | 0,05 g |
– nenasycené | 0,39 g |
–– mononenasycené | 0,09 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 7,50 g |
– cukry | 7,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Recepty s touto surovinou
Další suroviny
Přečtěte si Zobrazit více
Rozdelenie a použitie hovädzieho mäsa
Jablečný nepečený dort: Výraznou chuť mu dá marmeláda, voní vanilkou a rumem a na tento dezert skvěle zužitkujete i starší jablka
V akci: Rum o 70 korun levnější láká k výrobě perfektního cukroví. Nabízí se skvělé vosí úly nebo lahodné rumové kuličky