Rýže "Pronto per pasta"
Recept ještě nebyl hodnocenRýži propláchneme a dáme vařit podle návodu na obalu.Otevřeme skleničku s rajčaty, nakrájíme cuketu i žampiony na tenké plátky, cibuli na měsíčky... Na pánev slijeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Rýži propláchneme a dáme vařit podle návodu na obalu.Otevřeme skleničku s rajčaty, nakrájíme cuketu i žampiony na tenké plátky, cibuli na měsíčky... Na pánev slijeme…
Čatní z angreštu je jemně pikantní a lehce aromatické. S cibulí a hořčičným semínkem báječně ladí k sýrům
Příprava na jaro: Patero opravdu funkčních rad, jak nastartovat zamrzlý organismus
Slavné těstoviny carbonara jsou úžasně jemné a krémové díky omáčce ze žloutků. Ty se ovšem musejí přidat v pravou chvíli