Mexický guláš od pana řezníka
Recept ještě nebyl hodnocenMaso nakrájíme na malé kousky a s kořením dáme dusit. Nejprve hovězí a asi po půl hodině přidáme vepřové. Dusíme doměkka.Když je maso měkké, přidáme protlak a hořčici,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 217 kJ / 52 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,10 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 10,00 g |
– cukry | 7,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Maso nakrájíme na malé kousky a s kořením dáme dusit. Nejprve hovězí a asi po půl hodině přidáme vepřové. Dusíme doměkka.Když je maso měkké, přidáme protlak a hořčici,…
Fazuľu deň dopredu umyjeme a namočíme. Dáme variť.Cibule pokrájame nadrobno a dobre dlho smažíme na masti, príp. oleji.Zasypeme mletou paprikou, pridáme mäso pokrájané…
Mäso a údenú klobásu - 200 g spolu pomelieme.Ryžu premyjeme a cca 3 min. varíme.Cibuľu pokrájame na drobno a udusíme na masti.Celú kapustu oberieme od vrchných listov,…