Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Protlaku z čerstvého ovoce - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie173 kJ /
41 kcal
Bílkoviny0,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,50 g
Tuky0,60 g
– nasycené0,05 g
– nenasycené0,39 g
–– mononenasycené0,09 g
–– polynenasycené0,30 g
––– omega 30,22 g
Vláknina2,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy7,50 g
– cukry7,50 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Krupicová pěna

Krupicová pěna

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Krupici s cukrem rozmícháme ve vodě a necháme chvíli bobtnat. Pak ji vaříme za stálého míchání asi 8 min. Přendáme do mísy na šlehání, přidáme nastrouhanou kůru z celého…

o9o9judit

30 min