Krupicová pěna
Recept ještě nebyl hodnocenKrupici s cukrem rozmícháme ve vodě a necháme chvíli bobtnat. Pak ji vaříme za stálého míchání asi 8 min. Přendáme do mísy na šlehání, přidáme nastrouhanou kůru z celého…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 173 kJ / 41 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g |
Tuky | 0,60 g |
– nasycené | 0,05 g |
– nenasycené | 0,39 g |
–– mononenasycené | 0,09 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 7,50 g |
– cukry | 7,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Krupici s cukrem rozmícháme ve vodě a necháme chvíli bobtnat. Pak ji vaříme za stálého míchání asi 8 min. Přendáme do mísy na šlehání, přidáme nastrouhanou kůru z celého…
Vyzkoušeli jsme za vás: Bramborový chleba, který kyne dva dny! Stojí ta chuť za to?
Posvícenské hnětýnky: Jednoduché koláčky z lineckého těsta voní vanilkou a potěší každou návštěvu
Velký přehled výlovů rybníků 2022: Kam vyrazit pro čerstvé ryby, kde ochutnáte i rybí speciality a jak na božské kapří hranolky