Čokoládový pudink s jablky a piškoty
Recept ještě nebyl hodnocenPřipravíme si 1/2 l mléka podle návodu na krabici, v horkém mléce rozpustíme cukr a uvaříme pudink. Do 4 pohárků rozdělíme strouhaná jablka, navrstvíme piškoty a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 449 kJ / 346 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 0,30 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,10 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 85,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Připravíme si 1/2 l mléka podle návodu na krabici, v horkém mléce rozpustíme cukr a uvaříme pudink. Do 4 pohárků rozdělíme strouhaná jablka, navrstvíme piškoty a…
Kachna s jablky a cibulí: Šťavnaté lahodné masíčko s křupavou kůrčičkou získáme dlouhým pečením
Jak na lahodné kvašené houby krok za krokem: Delikatesa z lesa chutná skvěle a snadno se připravuje
Sladké dýňové máslo si zamilují dospělí i děti: Voní skořicí a vanilkou, připravené je zhruba do hodiny