Pilinové řezy
Recept ještě nebyl hodnocenHeru rozpustíme, odstavíme a vmícháme cukr. Až směs vychladne (nemusí být úplně studená, stačí teplá) vmícháme celá vejce. Pak přimícháme mouku smíchanou s práškem do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 449 kJ / 346 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 0,30 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,10 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 85,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Heru rozpustíme, odstavíme a vmícháme cukr. Až směs vychladne (nemusí být úplně studená, stačí teplá) vmícháme celá vejce. Pak přimícháme mouku smíchanou s práškem do…
Oblíbený krémový likér Baileys a jeho domácí výroba, díky níž ušetříte spoustu peněz a pochutnáte si. Vyrobte si s námi domácí Baileys - zahřeje a příjde k chuti nejen…
Koláčky mohou mít mnoho podob, a tak může být těžké se rozhodnout, jaké zrovna dnes připravíte. Nehledejte dál a zastavte se u našeho receptu. Kynuté koláčky s…
Napřed uvaříme dle návodu pudink, necháme vychladit. Máslo s cukrem vyšleháme a po lžících zašleháváme vychladlý pudink. Nakonec zašleháme rum.Krémem slepíme vždy 10…
Korpus: Oddělíme žloutky od bílků, z bílků ušleháme tuhý sníh, který dáme do lednice..Žloutky utřeme s cukrem do pěny, postupně přidáváme mouku s kypř.pr. a lžíce vody.…
Baileys je lahodný alkoholický likér, který pochází z Irska a připravuje se z whisky, karamelu a smetany. Lahodnou a snadnou alternativou je spojení pudinku, Salka a…
Sladký likér z whisky a Salka, vonící po mandlích, se stane u vás doma hitem. Týden odležený likér se bude hodit nejen na Vánoce, ale i při jiných svátečních…
Není nad to si jednou za čas osladit život něčím jemně alkoholickým. Domácí Baileys je co do přípravy naprosto jednoduché a rychlé. Dokonce je to podstatně rychlejší než…
Stejně jako vaječný likér i Baileys má mnoho příznivců. Na domácí Baileys vám postačí pár základních surovin a vykouzlíte skvělý krémový likér, jehož výhodou je, že…
Jednoduchá buchta prolitá pudinkem již patří mezi klasiku našich maminek i babiček. Tentokrát jsme ji trochu obměnili a vyplatilo se. Vanilkový pudink jsme nahradili…
Zloutky oddelime od bilku. Z bilku vyslehame tuhy snih, do ktereho postupne zaslehame nejdrive cukr, potom zloutky, mouku s praskem do peciva a nakonec rozehrate maslo…
Korpus: Oddělíme žloutky od bílků, z bílků ušleháme tuhý sníh, který dáme do lednice..Žloutky utřeme s cukrem do pěny, postupně přidáváme mouku s kypř.pr. a lžíce vody.…
I v pohodlí vašeho domova můžete připravit oblíbený Baileys likér, který na Vánoce přijde k chuti. Likér připravený dle tohoto receptu je navíc zcela bezlaktózový, tudíž…
Už jedete na vlně jedlých dárků? Neváhejte a pusťte se do přípravy domácích likérů. Třeba tento, který obsahuje dva druhy pudinku, dva druhy rumu, slaďoučké kondenzované…
Netradiční košíčky ze strouhaných perníčků jsou v tomto receptu plněny směsí povařených jablek. Vůně jablek, skořice a perníkového koření přináší atmosféru podzimu,…
Troubu si předehřejeme na 175°C, bábovkovou formu si vymažeme tukem a vysypeme strouhankou. Sypké ingredience včetně pudinkového prášku v misce smícháme. Čokoládu…
Pomazánkové máslo vyšleháme s cukrem a vejci. Mouku smícháme s kypř.práškem a pudink.práškem a vmícháme k máslové hmotě, přidáme mléko, mleté mandle a čokoládu. Nalijeme…
Mandle spaříme a oloupeme, spolu se sušenkami rozdrtíme, přidáme mléko a rozpuštěné máslo. Dortovou formu vyložíme pečícím papírem a na dno rozprostřeme vzniklé těsto,…
Vajíčka si všechny rozklepneme do mísy, metličkou rozšleháme, přidáme mléko, znovu rozšleháme. Dále přidáme všechny cukry. Jako první přidáme mandlovou mouku, pak…
Uvařit hustý pudink (méně mléka), přidat k němu najemno nastrouhané mandle, jogurt a likér - vyšlehat v hustý krém. Listové těsto rozdělit na 3 díly - jeden ze 3/4,…
Karamelové mléko promícháme pomocí metly s rumem. Z mléka a pudinkového prášku uvaříme krém, který necháme za stálého míchání (aby se nevytvořil škraloup) vychladnout…
Jablka loupeme a nakrájíme na plátky. Utřeme máslo, cukr, sůl a citronádu. Vmícháme 4 vejce a 100 ml. Smetany, mouku a prášek do pečiva. Zpracujeme a vylijeme na plech.…
Smícháme mouku, pudingový prášek, kypřící prášek a sůl. V pánvi opražíme vločky na másle s cukrem a skořicí. Ušleháme máslo s cukrem, přidáme vejce a suchou směs +…
Pudink připravíme klasickým způsobem, jen nedáváme cukr a přidáme jeden cukr vanilkový. Za stálého míchání (nesmí se utvořit škraloup) necháme trochu zchladit, ale ještě…