Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pudink vanilkový Olé bez vaření - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 449 kJ /
346 kcal
Bílkoviny0,40 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,40 g
Tuky0,30 g
– nasycené0,20 g
– nenasycené0,10 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,10 g
––– omega 30,00 g
Vláknina1,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy85,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Dort kabelka Louis Vuitton

Dort kabelka Louis Vuitton

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na korpusy oddělíme bílky od žloutků a vyšleháme je skoro do tuha. přidáme cukr a došleháme do husta. Přidáme žloutky a dál šleháme. Přidáme olej s esencí a ještě…

Věnečky jako z cukrárny

Věnečky jako z cukrárny

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Věnečky z odpalovaného těsta jsou sice náročné na přípravu, ale v tomto případě si lehce ušetříme práci na krému. Na věnečky připravíme standardně odpalované tukové…

IvettaG

90 min

Ostružinový pohár

Ostružinový pohár

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Nejdříve si nahrubo nadrtíme piškoty. Ty si naskládáme na dno skleniček a zalejeme je vaječným koňakem tak, aby byly všechny zhruba rovnoměrně zakryté a aby dobře…

Petra Ku.

15 min

Tvarohovo - broskvový dezert

Tvarohovo - broskvový dezert

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Broskve si umyjeme, zbavíme pecek. Tvaroh, zakysanku a cukr krátce zašleháme, přidáme mléko, pudink a šleháme 3 minuty. Směs rozdělíme na poloviny, do jedné půlky…

Dort se sumcem

Dort se sumcem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

korpus: Utřeme změklé máslo s cukrem, přidáme žloutky a šleháme do pěny. Přidáme rozpuštěnou vychladlou čokoládu, mléko, kakao, mouku s práškem do pečiva a nakonec …