Čokoládky na sušence
Recept ještě nebyl hodnocenMáte chuť na sladké cukroví s čokoládou? Tyto výborné sušenky z lineckého těsta si určitě oblíbíte. Po upečení je namočíte do čokolády v silikonové formičce, necháte…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Máte chuť na sladké cukroví s čokoládou? Tyto výborné sušenky z lineckého těsta si určitě oblíbíte. Po upečení je namočíte do čokolády v silikonové formičce, necháte…
Rádi si dopřáváte skvělé cukroví? Pak vyzkoušejte kokosky s vanilkovým krémem, jsou krásně vláčné a neodolatelně dobré. Budete je ujídat, až nezůstane jediná. Tak honem…
V této štole najdete místo marcipánu kokosový suk, ale stejně jako v jiných štolách i zde voní kandované ovoce, rozinky, máslo a rum. Připravte si tvarohovou štolu bez…
Lahodné košíčky s ovocem a pudinkovo-máslovým krémem, zalité želatinou jsou ideálním zákuskem na oslavy a rodinné sešlosti. Při přípravě těchto košíčků je potřeba trochu…
Krémové košíčky s lískovými oříšky jsou lahodné cukroví, které zaujme nejen chutí, ale i krásným vzhledem. Křupavé oříšky v křehkém těstíčku se skvěle doplňují s jemným…
Piškotové rohlíčky z třeného těsta budou skvělým moučníkem k odpolední kávě. Upečte piškot na plechu, polijte čokoládovou polevou a teprve poté vykrájejte rohlíčky. Sami…
Srdce milovníka kávy zaplesá vždy, když se na stole objeví kávové cukroví, třeba zrovna to cappuccinové. Křehké těsto s kávovým krémem a čokoládovou polevou skvěle…
Skvělý recept pro všechny, kteří chtějí připravit lahodnou sladkost na den svatého Valentýna, pro vícero lidí, aniž by strávili hodiny v kuchyni. Jemné těsto s lahodným…
Nejen kandované citrusy mohou obohatit biskupský chlebíček. V tomto receptu jsou v tvarohovém těstě zamíchány kompotované mandarinky, které spolu se sušenými třešněmi…
Tento dort je perfektní volbou pro speciální příležitosti, jako jsou narozeniny, oslavy, nebo svátky jara. Jemný piškotový korpus s máslovým krémem a sladkou marmeládou,…
Chuť křehkého těsta s kyselkavou rebarborou a tvarohovo-pudinkovou náplní jde skvěle dohromady. Využijte krátkou sezónu rebarbory právě k přípravě tohoto netradičního…
Světlá bezlepková roláda má díky žloutkům a pudinkovému prášku krásnou barvu a je nadýchaná a měkoučká jako mech. Je to ten typ rolády, kdy jeden kousek rozhodně nestačí…
Rebarbora je sezonní záležitost a je potřeba si ji pořádně užít. Je báječná v klasickém koláči na plech, ale můžete ji pro slavnostní příležitost vyzkoušet i v tomto…