Cannelloni plněné ricottou a cuketou
Recept ještě nebyl hodnocenCannelloni jsou italské těstoviny, které obvykle zasucha naplníme a poté pečeme. Jako náplň použijeme směs ricotty a cukety a těstoviny zapékáme v rajčatové omáčce,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Cannelloni jsou italské těstoviny, které obvykle zasucha naplníme a poté pečeme. Jako náplň použijeme směs ricotty a cukety a těstoviny zapékáme v rajčatové omáčce,…
Tento jednoduchý a chutný pokrm přináší kousek středomořské kuchyně přímo na váš stůl. Čerstvé plátky cukety se skvěle doplňují se šťavnatými rajčaty a rozpuštěnou…
Recepty z románů: Ochutnejte dušené škeble, psí tlamy nebo žemličkový pudink
Jak využít sedmikrásky v kuchyni? Květy jsou skvělé nejen do medu a sirupu, mladé listy se hodí do salátů, pomazánek i polévek
Recepty z českých filmů: Přiměřeně, přiměřeně... Udělejte si lívance podle pana krále