Luxusní terina z pomalu pečeného vepřového kolena
Recept ještě nebyl hodnocenOmyjeme koleno, osolíme, prošpikujeme česnekem, bohatě posypeme kmínem a dáme do pečícího pytlíku.Vše vložíme do trouby zahřáte na 100 stupňů a necháme pomalu péct 6…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Omyjeme koleno, osolíme, prošpikujeme česnekem, bohatě posypeme kmínem a dáme do pečícího pytlíku.Vše vložíme do trouby zahřáte na 100 stupňů a necháme pomalu péct 6…
Papriku omyjeme a nakrájíme na malé kostičky, oloupeme mrkev, kterou pak nakrájíme na kolečka.Vše dáme do pytlíku a ještě moravanku bez vody a žampióny. Kuře si…
Holka u plotny: Hermelín zapečený v listovém těstě jako dýně vtipně vypadá a skvěle chutná, příprava je snadná
Mýty a fakta: Platí, že se houbová jídla nesmějí ohřívat a zapíjet alkoholem? Odborník vysvětluje, co je pravda
Jak připravit malinovou domácí šťávu zastudena: Takhle to dělávaly naše babičky