Zapečená bageta
Recept ještě nebyl hodnocenBagetě uřízneme vršek, vydlabeme ji a vydlabanou bagetovou ,,lodičku" potřeme olivovým olejem a drceným česnekem. Dovnitř dáme rozpůlená rajčata, nakrájenou cibulku a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 136 kJ / 33 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,03 g |
– nenasycené | 0,11 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,00 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Bagetě uřízneme vršek, vydlabeme ji a vydlabanou bagetovou ,,lodičku" potřeme olivovým olejem a drceným česnekem. Dovnitř dáme rozpůlená rajčata, nakrájenou cibulku a…
Nakrájené žampióny vložíme do pánve, přidáme pórek a rajská. Přidáme ostatní ingredience mimo pomazánkového másla.Můžeme přidat kousek másla. Než servírujeme, dáme na…
Mleté maso se sýrem a vejcem spojíme dohromady, uděláme menší koule. Na olivovém oleji zprudka koule opečeme ze všech stran. Na výpeku, který zůstal na pánvičce…
Všechnu očištěnou zeleninu, nakrájenou podle návodu, mimo česneku, promícháme ve velké míse a vložíme do vypařených šroubovacích sklenic (viz obrázek). Do každé velké…
Langoše – nejslavnější maďarská specialita. Z tohoto těsta s podmáslím je připravíte snadno
Maso ukryté v bramboráku: Připravte si vynikající řízek Ondráš. Poradíme, jak ho vylepšit!
Královské chutě: Vévoda Filip měl mlsný jazýček a občas i sám vařil. Takhle si připravoval snídani s žampiony