Rozházené sushi Chirashizushi
Recept ještě nebyl hodnocen1-Toto je len inspiracia , ze sushi( zushi) nemusia byt take zrolovane ale aj takto poukladane , surovinam sa medze nekladu a mnozstvo kazdy podla seba. Su to ale drahe…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 070 kJ / 256 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,67 g |
Tuky | 1,00 g |
– nasycené | 0,33 g |
– nenasycené | 0,67 g |
–– mononenasycené | 0,67 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 23,33 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,50 g |
Sůl | 8,33 g |
Sacharidy | 43,33 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
1-Toto je len inspiracia , ze sushi( zushi) nemusia byt take zrolovane ale aj takto poukladane , surovinam sa medze nekladu a mnozstvo kazdy podla seba. Su to ale drahe…
Pokud pro recept používáte houby shiitake, musí se minimálně dvě hodiny máčet ve vodě s trochou sojové omáčky Shoyu (stačí 1 lžička). Hrách vaříme společně s řasou v…
Vývar: Do většího hrnce dejte zázvor nakrájený na tenké plátky, řasu kombu a sušené šitake. Zalijte 2 litry vařící vody a přikryjte pokličkou. Nechte asi půl hodiny…
Čočku vaříme v hrnci v neosolené vodě nebo zeleninovém vývaru společně s řasou, která dodá potřebné minerály a zajišťuje lepší stravitelnost čočky. Až čočka změkne řasu…