Vepřový guláš VI
Recept ještě nebyl hodnocenCibuľu na drobno pokrájame a osmažíme na masti do sklovita. Pridáme na kocky pokrájané mäso, posolíme, pokoreníme, pridáme čevenú papriku, štipku mletej rasce a podľa…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 255 kJ / 300 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 10,00 g |
– nasycené | 1,00 g |
– nenasycené | 9,00 g |
–– mononenasycené | 6,50 g |
–– polynenasycené | 2,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 25,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 35,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Cibuľu na drobno pokrájame a osmažíme na masti do sklovita. Pridáme na kocky pokrájané mäso, posolíme, pokoreníme, pridáme čevenú papriku, štipku mletej rasce a podľa…
Zemiaky očistíme, nakrájame na kolieska, pridáme soľ, cesnak, rascu, bobkový list, klobásu vcelku, dáme variť. Keď sú zemiaky uvarené, urobíme zápražku (polievka má byť…
Na oleji speníme cibuľu drobne nakrájanú. Stiahneme z ohňa, primiešame červenú papriku, pridáme kocky mäsa, chvíľočku premiešavame na slabom ohni, podlejeme trochou vody…
Mäso a údenú klobásu - 200 g spolu pomelieme.Ryžu premyjeme a cca 3 min. varíme.Cibuľu pokrájame na drobno a udusíme na masti.Celú kapustu oberieme od vrchných listov,…
Slaninu narežeme na kocky a orestujeme, vložíme nadrobno narezanú cibuľu, opražíme, pridáme na rezance narezanú kapustu ( zelí ) , ochutíme soľou a kmínom, podlejeme…
Všetky prísady na guľky dobre premiešame a urobíme malé guľky ( priemer cca 3 cm ). Slaninu narežeme na malé kocky a vyškvaríme. Na tomto základe opražíme narezanú…
Do nádoby vhodnej do mikrovlnky vrstvíme : Na kocky narezané filé, osolíme, okoreníme, posypeme troškou rasce, na kolieska narezané zemiaky, opäť osolíme, na kolieska…
Valentýnské menu: Připravte romantické dobroty, kterými potěšíte drahou polovičku
Co udělat se zelenými rajčaty? Usmažte je, dejte do papírových pytlíků s jablky, nebo je naložte i s kořením
Šéfkuchař radí, jak využít bramborové slupky: Vylepší polévku i omáčku, ale jen, když si pohlídáme jednu zásadní věc