Ředkvičkové rizoto
Recept ještě nebyl hodnocenNa jaře jsou ředkvičky nejšťavnatější. Lehce je orestujte a přidejte do krémového rizota s mascarpone. Ředkvičky díky restování ztratí svojí štiplavou chuť a rizoto…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na jaře jsou ředkvičky nejšťavnatější. Lehce je orestujte a přidejte do krémového rizota s mascarpone. Ředkvičky díky restování ztratí svojí štiplavou chuť a rizoto…
Jemné králičí maso se skvěle hodí doplnit zeleninou. V jarním období zkuste využít ředkvičky. Uvidíte, že chuti králíka nijak neuškodí. Poduste ředkvičky, dopečte…
Začala ředkvičková sezóna a máte-li jich dostatek, zkuste tuto jemně pikantní krémovou polévku. Příprava je snadná a rychlá. Podávat můžete s oblíbeným pečivem nebo…
Tento salát je veganskou verzí oblíbeného klasického salátu, která kombinuje křupavou zeleninu, jemně ochucené tofu a aromatický kopr. Tento salát je nejen zdravý a plný…
Černý bez je u nás velmi rozšířený. Jeho voňavé květy se hodí nejen do nápojů a dezertů. Ochutnejte kosmatici, kterou dělávaly už naše babičky - květy bezu namočené do…
Černý bez je u nás velmi rozšířený. Jeho voňavé květy se hodí nejen do nápojů a dezertů. Ochutnejte kosmatici, kterou dělávaly už naše babičky - květy bezu namočené do…
Lehce pikantní a křupavé ředkvičky stačí jednoduše doplnit jarní cibulkou, jablkem a sýrem a během chvíle je na stole dobrý, osvěžující salát. Všechny suroviny spojíme…
Z ředkviček a celeru uvaříme zajímavou krémovou polévku, ve které nepřijdou nazmar ani listy ředkviček. Polévku podáváme ozdobenou lžící zakysané smetany a nakrájenými…
Zeleninové saláty nás provází v jídelníčku po celý rok. Ovšem během léta jsou jakousi stálicí mezi pokrmy teplých dnů. Smíchejte různé druhy zeleniny, doplňte je kousky…
Jak nejlépe začít nový den, než dobrou a vydatnou snídaní. Vaječná omeleta, s čerstvým medvědím česnekem a štiplavými ředkvičkami, vás spolehlivě zasytí na celé…
Vyzkoušejte snadnou pomazánku z restovaných ředkviček. Takto připravená pomazánka není tak štiplavá a zajisté zachutná i dětem. Nejlépe si ji vychutnáte na čerstvém…
Krůtí maso je výživné, plné bílkovin a málo tučné. Jeho příprava je stejně snadná, jako u kuřecího masa. Orestované kousky doplníme chřestem, pórkem a ředkvičkami a…
Výživná smaženice zasytí i největšího jedlíka, zejména pak, pokud ji uděláte z dostatečného množství vajíček. V této smaženici jsou ukryté také štiplavé ředkvičky, které…
Z ředkviček zpravidla zpracujeme jen jejich červené bulvy. Ale stejně tak můžeme do pokrmu použít i listy. Z nich připravíme pesto, kterým ochutíme uvařené špagety.…
Z ředkviček zpravidla zpracujeme jen jejich červené bulvy. Ale stejně tak můžeme do pokrmu použít i listy. Z nich připravíme pesto, kterým ochutíme uvařené špagety.…
Křupavý salát jen ze dvou druhů zeleniny, který osvěží a doplní třeba hlavní chod. Ředkvičky a řapíkatý celer se dokonale doplňují. Po zalití sladko-kyselou zálivkou…
Tuto výbornou polévku z ředkviček a brambor okořeníme výrazně aromatickým kořením, přidáme trochu chilli a na závěr rozmixujeme a zjemníme kokosovým mlékem. Horký krém…
Tuto výbornou polévku z ředkviček a brambor okořeníme výrazně aromatickým kořením, přidáme trochu chilli a na závěr rozmixujeme a zjemníme kokosovým mlékem. Horký krém…
Dobrá pomazánka přijde vždy k chuti, ať už ke svačině, nebo třeba ke snídani. Na jaře, v době kdy jsou ředkvičky nejšťavnatější, připravte snadnou pomazánku s baby…
Osvěžte svůj jídelníček a zkuste kombinovat zajímavé chutě. Kuřecí paličky pečené a marinované javorovým sirupem a hořčicí spolu se štiplavými ředkvičkami a zeleným…
Klasickou smaženici z vajíček si uděláme na snídani nebo i večeři. Pokud ji však chceme něčím zpestřit, můžeme využít vše, co nám nabízí naše zahrádka. Kousek lilku, pár…
Brambory uvaříme ve slupce a necháme zchladnout.Dužninu avokáda vložíme do nádoby na mixování, přilijeme trochu olivového oleje, osolíme, opepříme, přidáme citronovou…
Lilek je výborná zelenina, kterou často najdete ve středomořské kuchyni. Jeho neutrální chuť jde dobře kombinovat s dalšími surovinami. Ochutnejte ho plněný sýrem,…
Vyzkoušejte tento lehce pikantní salát, který připravíte během chvilky, a vychutnáte si v něm dobrou chuť nových brambor, cukety, ředkviček a sýru feta. Salát láká i na…
Věnečky s karamelovou šlehačkou: Nadýchané odpalované těsto není vůbec složité a krém nahradí ochucená šlehačka
Ředkvičky jsou poslové jara. Pikantní zelenina původem z Asie vás osvěží i ozdraví
Krkonošské bifteky podle Viléma Vrabce: Kombinaci bramboráčků a karbanátku stojí za to vyzkoušet