Slanečkový salát
Recept ještě nebyl hodnocenUvaříme a oloupeme brambory, Nakrájíme je nadrobno, přidáme uvařené neslané fazole, v mléce vymáčené, vykostěné a nadrobno nakrájené. Cibuli jemně nakrájíme a krátce…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 587 kJ / 140 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 7,60 g |
– nasycené | 2,10 g |
– nenasycené | 5,50 g |
–– mononenasycené | 4,20 g |
–– polynenasycené | 1,30 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Uvaříme a oloupeme brambory, Nakrájíme je nadrobno, přidáme uvařené neslané fazole, v mléce vymáčené, vykostěné a nadrobno nakrájené. Cibuli jemně nakrájíme a krátce…
Brambory uvaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Uzeného sledě zbavíme kůže, hlavy, vnitřností a kostí. Čisté maso z něj spolu se slanečkovými řezy, masem ze zavináče…
Velikonoce 2024: Jak budou otevřené obchody a kdy mají děti prázdniny a dospělí volno v práci. Plánujte svátky včas!
Holka u plotny radí: Pravý maďarský Krumplis tészta aneb Grenadýrmarš z brambor a těstovin skvěle ochutí mletá paprika a zakysanka
Jak vyšlehat pořádný sníh z bílků? Na tyto osvědčené rady se můžete spolehnout!