Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Římský kmín mletý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Kuřecí korma s kari

Kuřecí korma s kari

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kuřecí řízky nakrájíme na kostky. Maso osolíme, opepříme a trochu zpikantníme mletými chilli vločkami. Maso dáme do boxu a přidáme jogurt. Promícháme, uzavřeme a dáme do…

mojetara

55 min

Zelí po indicku

Zelí po indicku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V hlubším nepřilnavém hrnci či pánvi rozehřejeme olej a 2 minuty na něm opékáme římský kmín a hořčičné semínko. Poté přidáme garam masala, kurkumu, chili, promícháme a…

Jáhly s ačokčou

Jáhly s ačokčou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Pšeno (jáhly) zalejeme vodou a varíme, kým doň všetka voda nevsiakne.Ačokču narežeme na rezance, podlejeme 3 lyžicami vody a povaríme 5 min.Na panvici na oleji…

Tofu s chřestem

Tofu s chřestem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na oleji orestujeme na kolieska nakrájanú cibuľu a na pásiky narezané stopky zeleru.Pridáme na rezance nakrájanú papriku, očistenú a na 2 cm kúsky narezanú špargľu a…

Marinované kuřecí kousky

Marinované kuřecí kousky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso si nakrájíme na proužky nebo menší kousky a min. na 2 hodiny je naložíme do marinády. Poté kousky obalíme ve strouhance s posekanou petrželkou a poskládáme na…

Tykvový hummus

Tykvový hummus

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Olúpanú tekvicu nakrájame na kocky, podlejeme lyžicou vody a lyžicou oleja a asi 5 min zakrytú na slabom plameni za občasného premiešania dusíme, kým sa voda nevyparí.Na…

Zampionove pulao

Zampionove pulao

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Ryzu preplachneme a na 30 minut namocime vo vode. Olej zohrejeme a pridame rimsku rascu, hnedy kardamon, skoricu, klinceky a azijsky bobkovy list. Nechame chvilocku…

Treska s cuketou na kokosovém mléce

Treska s cuketou na kokosovém mléce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Všechny suroviny na pastu vložíme do mixéru a rozmixujeme. Dáme rozehřát hlubší pánev, nejlépe wok, rozmixovanou směs na ni přesuneme a necháme asi minutu smažit, pak…

1 13 14 15 16 17 21