Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Římský kmín mletý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Pikantní květáková polévka

Pikantní květáková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Nejprve na suché pánvi opražíme mandlové lupínky a dáme stranou. Do rozehřátého hrnce dáme cibuli, podrcené koření, celou skořici, nasekaný česnek a necháme rozvonět.…

Dýňovo-cizrnová polévka

Dýňovo-cizrnová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Na oleji osmažíme dorůžova pokrájenou cibuli, přidáme očištěnou pokrájenou dýni, koření, zalijeme vývarem a uvaříme doměkka.Cizrnu slijeme do cedníku, polovinu přidáme k…

Indická kuchyně - Pizza chicken tikka

Indická kuchyně - Pizza chicken tikka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Smíchejte jogurt, česnek, citronovou šťávu a směs koření. Přidejte kousky kuřete a hodinu marinujte v lednici. Poté kuře osmažte na oleji a poklaďte na pizzu. Přidejte…

Ostré hovězí s kuskusem

Ostré hovězí s kuskusem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Koriandr a římský kmín podrtíme ve hmoždíři a smícháme se všemi přísadami na kořenící směs. Utřeme z nich pastu. Maso očistíme , vetřeme kořenící směs a necháme 20…

Dooga

60 min

Arašídové čatní (indický recept)

Arašídové čatní (indický recept)

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pokud čatní připravujeme z celých arašídů (varianta a), arašídy oloupeme, nasucho opražíme, až než lehce zezlátnou a rozvoní se, a po vychladnutí rozmixujeme na hladký…

Kašmírská rýže

Kašmírská rýže

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na rozehřátém oleji orestujeme cibuli nakrájenou na větší kousky (čtvrtměsíčky). Přidáme propranou a scezenou rýži a za stálého míchání ji asi 3 minuty restujeme. Poté…

Kořeněná vepřová roládka

Kořeněná vepřová roládka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Karé podélně rozřízneme a vytvoříme tak plát masa. Na náplň smícháme všechno koření (nejvíce je rozmarýnu) s prolisovaným česnekem a trochou oleje. Vzniklou hustou…

Vanilka

60 min

1 17 18 19 20 21 23