Řízky extra křupavé
Recept ještě nebyl hodnocenAsi každá hospodyňka touží mít řízky usmažené pěkně do křupava. S naším receptem se toho nemusíte bát. Protentokrát však vynechte klasický trojobal a zkuste kuřecí maso…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 428 kJ / 102 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 1,00 g |
– nasycené | 0,28 g |
– nenasycené | 0,57 g |
–– mononenasycené | 0,38 g |
–– polynenasycené | 0,19 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 55 mg |
Sodík | 55 mg |
Sůl | 0,14 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Asi každá hospodyňka touží mít řízky usmažené pěkně do křupava. S naším receptem se toho nemusíte bát. Protentokrát však vynechte klasický trojobal a zkuste kuřecí maso…
Rozpálíme pánev s ghí, krátce zarestujeme jemně pokrájenou cibuli se slaninou.Jakmile začne zlátnout, přidáme maso a opékáme, dokud není maso hotové.Nyní už jen zbývá…
Máte-li rádi na talíři "exotiku", bude vám chutnat i osvěžující a pikantní polévka připravená podle tohoto receptu. Úžasně vonící polévku podáváme v miskách a určitě v…
Maso připravené na řízky osolíme a opepříme. Smetanu smícháme s hořčicí a maso důkladně obalíme. Odložíme na 24 hodin do chladu. (Měla jsem dva dny.)Hodinu před…
Maso omyjeme, osušíme, a nařízneme kapsy. V misce utřeme pomazánkové máslo, nivu na kostičky nebo nastrouhat, špetka pepře, petrželku a nakrájené okapané broskve - vše…
Zámečtí kuřecí rarášci by se mohli jmenovat spíše hospodští, protože se jedná o kuřecí maso v pivním těstíčku. Nicméně ať už je název jakýkoliv, nemění to nic na faktu,…
Jeden den nachystáte, dáte marinovat a další den už jen osmahnete. Rychleji to snad ani nejde. Jemné kuřecí maso namarinujete v zakysané smetaně a směsi koření, medu a…
Zapečené kuřecí maso se žampióny a sýrem má své místo v našem přehledu víkendových obědů, které se uvaří téměř bez práce. Vše stačí jen nakrájet, dát na pekáček a upéct.…
Máte rádi bramboráky a řízky? Zkuste tyto chutě zkombinovat a připravte kuřecí maso v bramborovém těstíčku s česnekem a majoránkou. Zlatavé řízky si můžete vychutnat s…
Zavinutý plátek masa s náplní podávaný s rýží a šťávou patří mezi českou klasiku. V tomto případě použijeme kuřecí maso a plátek naplníme slaninou, klobásou, okurkou a…
Drůbeží maso je v současné době jedno z nejpopulárnějších, protože je jednoduché na přípravu a cenově dostupné. Když kuřecí prsa zapečete se sýrem a slaninou, máte…
Kdo by neměl rád šťavnaté a křehké kuřecí řízky v křupavé strouhance? Díky naložení masa v jogurtové marinádě toho dosáhneme snadno. Místo smažení použijeme zdravější…
Vyzkoušejte tento skvělý způsob, jak snadno a rychle připravit kuřecí prsní řízky. Řízky na přírodní způsob se sušenými rajčaty a šťávou ochucenou bylinkami chutnají…
Smažený kuřecí řízek v trojobalu je oblíbená česká klasika. Můžete si ho vzít s sebou na výlet, nebo si ho dát k nedělnímu obědu. Pochutnejte si na něm s jemnou…
Hledáte inspiraci na nedělní oběd? Vyzkoušejte tyto řízky připravované na přírodní způsob v hořčičné omáčce. Jako přílohu můžete podávat rýži nebo brambor.
Tato příprava kuřecího masa je jednou z nejjednodušších. Snadno jí zvládne i začátečník. Použitím různých druhů mražené zeleniny dostaneme pokaždé jiný pokrm. Je jisté,…
Pokud rádi připravujete pokrmy z kuřecího masa, rozhodně vyzkoušejte i tento recept. Kuřecí naložené v majonéze je neskutečně křehké a lahodné. Spolu s pikantní omáčkou…
Těstoviny s kuřecím masem a sýrovou omáčkou je naprostá klasika. Kuřecí maso se se sýrovou omáčkou vhodně doplňuje a těstoviny jsou nejjednodušší přílohou a jídlo je za…
Maso nakrájíme na malé kousíčky a cibuli velmi nadrobno. Smícháme s ostatními surovinami a necháme v chladnu pár hodin proležet ( ale nemusí být ). Poté tvoříme na pánvi…
Kuřecí kousky v dýňové omáčce jsou dokonalou kombinací jemného masa a krémové, lehce nasládlé omáčky z dýně. Tento podzimní pokrm zaujme svou chutí i barvou, a navíc je…
Nejprve si připravíme omáčku: uděláme si z másla a mouky jíšku, zalejeme smetanovou a mlékem, osolíme, přidáme muškát. oříšek a přivedeme k varu. Do vroucí omáčky…
Z kuřecích prsíček si uděláme, co největší plátky. Které po-té nasolíme, napepříme. Potřeme hořčici a na každý plátek dáme kus anglické slaniny. Vše zabalíme do rolek a…
Rajčata a mozzarella se k sobě náramně hodí. Když je zabalíte do plátku z kuřecího masa a to obalíte sušenou šunkou, vznikne vám skvělý a chutný oběd. K závitkům si…