Cordon bleu - plněný řízek
Recept ještě nebyl hodnocenCordon bleu je recept původem z Francie. Za jeho skvělou chutí stojí kombinace telecího masa, šunky a sýra. Šunka a sýr se vloží do kapsy z masa, ta se poté obalí v…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 398 kJ / 95 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 1,20 g |
– nasycené | 0,57 g |
– nenasycené | 0,44 g |
–– mononenasycené | 0,40 g |
–– polynenasycené | 0,04 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 54 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Cordon bleu je recept původem z Francie. Za jeho skvělou chutí stojí kombinace telecího masa, šunky a sýra. Šunka a sýr se vloží do kapsy z masa, ta se poté obalí v…
Telecí řízky jsou skutečnou lahůdkou, přesto se častěji dává přednost kuřecím či vepřovým, a to je velká škoda. Nachystejte rodině tyto pařížské řízky se sušenými…
V Srbsku pouzivaju na plnenie tohto rezna nieco, co sa vola kajmak. Na mojich strankach som pridala odkazy, ako kajmak vyzera. Skusila som ho nahradit nastruhanym syrom…
Řízky jemně osolíme, opepříme z obou stran. Na pánvi rozpálíme máslo, na něj dáme řízky (pozor, může prskat) a z každé strany podle tloušťky masa osmahneme cca 1 minutu.…
Telecí řízky naklepeme, po stranách nakrojíme, aby se při smažení nekroutily, osolíme, opepříme a poprášíme (nebo obalíme) hladkou moukou.Vejce vyšleháme se solí,…
Z telecího masa nakrájíme plátky, které po stranách nakrojíme, aby se nám při smažení nekroutily. Plátky naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce.V misce…
Což takhle dát si špenát? Je ale lepší použít čerstvý, nebo stačí mražený?
Deset tipů na ty nejlepší vanilkové rohlíčky: Máslo místo margarínu, správně připravená mouka a vychytávka se žloutkem
Zelňačka podle topmodelky Heidi Klum: Překvapí mletým masem, chilli omáčkou i konzervou rajčat, chuť je ovšem jedinečná