Sekaná roláda v bůčkovém kabátku
Recept ještě nebyl hodnocenNejlépe večer umícháme směs na sekanou, v míse vidličkou rozmačkáme tvarůžky společně se smetanou.Přidáme mleté maso, nakrájenou cibuli, pepř a nejlépe rukama důkladně…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nejlépe večer umícháme směs na sekanou, v míse vidličkou rozmačkáme tvarůžky společně se smetanou.Přidáme mleté maso, nakrájenou cibuli, pepř a nejlépe rukama důkladně…
Těsto rozdělíme na polovinu. První vyválíme tak, aby asi o 3-4 cm převyšovala dno pečicí formy. Formu plátem vyložíme a rovnoměrně posypeme strouhankou. Dno…
Prsa opláchneme, osušíme a prořízneme do tvaru motýlích křídel. Ze lžíce oleje a špetky koření si připravíme marinádu, kterou vetřeme do připraveného masa, vložíme do…
Majonéza patří nejen na hranolky. Tuto geniální omáčku si oblíbil už kardinál Richelieu
Šéfkuchař Přemek Forejt dnes představil nové burgery: Mekáče miluju a nenašel jsem na nich žádnou chybu, řekl při tom
Zabijačka má svoje pravidla a tradice. Proč nesmíte umýt bandasku od výslužky?