Španělské ptáčky z pomalého hrnce
Recept ještě nebyl hodnocenMaso nakrájíme na stejnoměrně silné plátky a opatrně rozklepeme co nejvíc dotenka. Naklepáváme maso přes fólii, která brání potrhání masa. Jednodušší varianta je nechat…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 515 kJ / 123 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 4,20 g |
– nasycené | 1,86 g |
– nenasycené | 1,91 g |
–– mononenasycené | 1,81 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 55 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Maso nakrájíme na stejnoměrně silné plátky a opatrně rozklepeme co nejvíc dotenka. Naklepáváme maso přes fólii, která brání potrhání masa. Jednodušší varianta je nechat…
Maso nakrájejte na plátky, naklepejte. Osolte, opepřete a zlehka potřete hořčicí a poprašte moukou.Sádlo rozehřejte na pekáči nebo na pánvi, kterou lze dát do trouby a…
Houby očistíme a nakrájíme, maso nakrájíme na řízky, naklepeme a nařežeme na tenké nudličky (jako na čínu).Do pánve dáme 200 g másla, necháme ho pomalinku ohřát (pro…
Guláš ze dvou druhů masa, který můžete připrat jak na silvestrovské veselí, tak i na další příležitosti. Restované maso pořádně okořeníme a podlijeme černým pivem, které…
Mäso naklepeme, osolíme, okoreníme, a prudko na masle opečieme z oboch strán. Vyberieme a vo výpeku speníme nasekanú cibuľu, pridáme mäso a podlejeme vývarom. Dusíme…
Hovězí maso naklepeme,nakrájíme na širší proužky,osolíme,okořeníme.Na sádlo dáme nakrájenou cibuli,po zpěnění přidáme maso,zarestujeme,přidáme protlak,trochu vody a…
Roštěnec osolíme, opepříme a opečeme zprudka po všech stranách, dáme péct do trouby 160°C teplé a na 40minut. Brambory osolíme a dáme vařit společně s kořenovou…