Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ryba čerstvá - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie320 kJ /
77 kcal
Bílkoviny18,00 g
– z toho živočišné bílkoviny18,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,50 g
– nasycené0,10 g
– nenasycené0,30 g
–– mononenasycené0,10 g
–– polynenasycené0,20 g
––– omega 30,10 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 66 mg
Sůl0,16 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Zavináče od Labe

Zavináče od Labe

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Ryby očistit, pokud možno vyfiletovat, nebo alespoň ostranit páteř. Do vyššího hrnce dát vařit osolenou vodu, každou půlku ryby napíchnout na vidličku, smočit na okamžik…

Alexiss

10080 min

Pikantní ryba Mangoot

Pikantní ryba Mangoot

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Je velmi žádoucí, abychom do jídelníčku zařadili větší množství mořských ryb. Proto vám doporučujeme tento pikantní pokrm ochucený netradičním kořením, které zakoupíte v…

Jasous

20 min

Rychlá rybka

Rychlá rybka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Jednotlivé porce osuším, pokapu citronem, lehce nasolím, okořením (možno použít libovolné koření podle chuti, třeba kmín) a nechám chvilku odležet. Porce naskládám na…