Halászlé
Recept ještě nebyl hodnocenV hrnci uvaříme ryby a kapří hlavu se solí, bobkovým listem a celým pepřem. Necháme vychladnout, pak zcedíme a rybí maso obereme tak, abychom měli v polévce co nejmíň…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
V hrnci uvaříme ryby a kapří hlavu se solí, bobkovým listem a celým pepřem. Necháme vychladnout, pak zcedíme a rybí maso obereme tak, abychom měli v polévce co nejmíň…
Na oleji krátko orestujeme na tenšie kúsky nakrájané stonky zeleru.Pridáme narezané fazuľky, osolíme, okoreníme, posypeme zázvorom a chilli. Pridáme sekaný kôpor, sójovú…
Maso promačkáme s mascarpone, citronovou šťávou, kůrou a kořením. Můžeme buď pomocí mixéru nebo promícháme vidličkou, či jen rukou. Na povrch zamáčkneme pár brusinek,…
Jemnému masu tresky většinou stačí jednoduchá úprava, která nepřebije její chuť. Okořeněnou rybu ogrilujeme a poté ji podáváme přelitou smetanovo-sýrovou omáčkou, kterou…
Čerstvou rybu opláchneme, osušíme papírovou utěrkou a nakrájíme na proužky nebo porce. Uložíme do chladničky a do mrazáku dáme chladit vodu. Mraženou rybu necháme mírně…
Máte doma rybáře, kteří vás zásobí rybím masem? Určitě přivítáte recept na fajn rybí karbanátky. Výkonný robot pomůže odstranit problém s rybími kostmi, dobré ochucení…
Mnohdy je potřeba některé suroviny skrytě zakomponovat do nejrůznějších pokrmů. V těchto karbanátcích je skryté jemné rybí maso, které doplňuje výživná quinoa. Chuť…
Cibuli se slupkou a neoloupanou nerozdělenou paličku česneku překrojíme příčně napůl a řezné plochy opečeme dohněda na másle.V jiném kastrolu rozehřejeme další lžíci…
Omyté a osušené rybí plátky nakrájíme na větší kousky. Osolíme, opepříme, zakapame citronovou šťávou a nacháme chvilku odležet. Naložená rajčata nakrájíme na malé…
Máte dárek od rybáře a nevíte, co si počít se sladkovodní rybou? Nebo vám zbylo kousek pečeného filé? Připravte slaný aspikovy dortík. I lidé, kteří ryby moc nemusí,…