Minitrubičky z listového těsta s ovocným krémem
Recept ještě nebyl hodnocenMaliny a rybíz rychle propláchneme a s cukrem svaříme na hustou kaši. Horké prolisujeme, pak necháme zcela zchladnout. Na malé kovové trubičky natáčíme proužky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 205 kJ / 49 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,10 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,10 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,07 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 5,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,00 g |
– cukry | 5,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Maliny a rybíz rychle propláchneme a s cukrem svaříme na hustou kaši. Horké prolisujeme, pak necháme zcela zchladnout. Na malé kovové trubičky natáčíme proužky…
Nejdřív si uvaříme pudink z mléka a cukru, vylijeme ho do vypláchlých pohárů studenou vodou, necháme ho vychladnout. Pak si ušleháme smetanu se Smetafixem a cukrem(já jí…
Dokonalé hrachové kaši s křupavou cibulkou nikdo neodolá. Hebké konzistence a vyvážené chuti přitom docílíme docela snadno
Tak trochu jiné křupavé krokety: Pečené zeleninové, jáhlové, rýžové nebo luštěninové obohatí jídelníček o spoustu chutí i živin
Telecí saltimbocca: Vyzkoušejte oblíbené italské řízečky, které voní vínem a bylinkami