Smetanová okurková polévka
Recept ještě nebyl hodnocenZeleninu očistíme a nakrájíme na kostky.V hrnci rozpálíme trochu oleje, přidáme nové koření, pepř, bobkový list, mrkev, petržel a celer, krátce za stálého míchání…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 61 kJ / 15 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,09 g |
–– mononenasycené | 0,01 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 820 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 2,20 g |
– cukry | 1,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zeleninu očistíme a nakrájíme na kostky.V hrnci rozpálíme trochu oleje, přidáme nové koření, pepř, bobkový list, mrkev, petržel a celer, krátce za stálého míchání…
Koláčové dobroty od Marcely: Pracny podle bábinky voní kořením a citronovou kůrou. Dokonalé jsou i díky obalení v kakau
Proč nechat těsto kynout v lednici? Buchty i mazance budou mnohem lepší, když dodržíte tento postup
10 nejlepších kuchařek pro rok 2022: Bez těchto skvostů se v kuchyni neobejdete!