Kuřecí rizoto s houbami z remosky
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí rizoto s houbami z remosky je jednoduché a syté jídlo, které spojuje šťavnaté kousky kuřecího masa s aromatickými houbami a krémovou rýží. Příprava v remosce…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 745 kJ / 417 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,70 g |
Tuky | 3,30 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 0,42 g |
–– mononenasycené | 0,17 g |
–– polynenasycené | 0,25 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 3,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 85,40 g |
– cukry | 3,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kuřecí rizoto s houbami z remosky je jednoduché a syté jídlo, které spojuje šťavnaté kousky kuřecího masa s aromatickými houbami a krémovou rýží. Příprava v remosce…
Jarní cibulku nakrájíme na kousky a lehce ji orestujeme na rozpáleném oleji. Přidáme kuřecí kousky a opečeme je ze všech stran. Podlejeme a vsypeme brokolicové růžičky…
Rýži dáme do nádoby vhodné do parního hrnce, zalijeme mlékem, přidáme rýžový sirup a špetku skořice. Pořádně promícháme, hlavně rozmícháme rýžový sirup, je hustší, tak…
Řepy oloupejte a nastrouhejte najemno. Šťávu z nich vymačkejte do odměrky a doplňte teplou vodou do 170 ml (ne více). Vylijte do misky a do vody rozdrobte droždí.…
Slaninu nakrájame na kocky a opečieme. Plátky mäsa z oboch strán poklepeme, cca 3-4 minúty pečieme v horúcej slaninovej masti, potom posolíme a dáme na spodok hrnca.…
Rýži dáme vařit do vroucí osolené vody, já osobně rýži neproplachuji, myslím, že na rizoto to ani není vhodné. Jelikož tmavá rýže potřebuje k uvaření podstatně delší…
Směs na krekry promícháme s 200 ml vody a necháme 15 minut stát.Poté přisypeme obě mouky, kypřicí prášek a cukr, přilijeme 150 ml vody a důkladně promícháme. Muffinové…
Směs na krekry promícháme s 200 ml vody a necháme 15 minut stát. Poté přisypeme všechny mouky, kypřicí prášek a cukr, přilijeme 150 ml vody a důkladně promícháme…
Směs na krekry promícháme s oběma moukami, solí a droždím. Přilijeme vodu a důkladně zamícháme. Směs je zpočátku hodně řídká, ale během chvíle se vločky a semínka…
Jídelníček Jana Nerudy: Spisovatel nikdy neodolal dršťkové polévce a miloval i švestkové knedlíky či halušky
Jak na pravé vlčnovské vdolečky? S naším receptem je zvládnete jako pekařky na Slovácku
MasterChef Česko 2022: Soutěž opustil "Romeo" kulinářského klání, Vojta. Připomeňte si s námi zásadní okamžiky jeho cesty