Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sádlo kachní - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 389 kJ /
810 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky90,00 g
– nasycené22,00 g
– nenasycené61,00 g
–– mononenasycené26,00 g
–– polynenasycené35,00 g
––– omega 31,80 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 110 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Jednoduchá kachní paštika

Jednoduchá kachní paštika

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

1/2 kachny obereme od kosti, přidáme k mírně (cca 2 minuty) restovaným játrům předem pokrájeným na malé kousky a k cibulce osmažené na kachním sádle, které jsme předem…

Alsaské zelí s kuřetem

Alsaské zelí s kuřetem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

V pánvi rozehřejeme sádlo, přidáme nakrájenou slaninu, cibuli a mírně orestujeme. Zelí propláchneme, necháme okapat, vložíme do pekáčku a promícháme s připravenou směsí…

Židovský kaviár - paštika

Židovský kaviár - paštika

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Cibuľu na drobno pokrájame, speníme na časti masti. Pridáme kúsky pečienky, pridáme pretlačený cesnak, opekáme. Osolíme, okoreníme. Necháme vychladnúť, pomelieme,…

Kachní ragú s noky

Kachní ragú s noky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kachní maso očistíme, odřežeme sádlo a přebytečný tuk i s kůží. Sádlo a kůži nakrájíme na kousky a vyškvaříme z něho sádlo. Maso nakrájíme na malé tenké pásky.Očištěný…

Kacuda

60 min