Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sádlo vepřové hřbetní - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 761 kJ /
899 kcal
Bílkoviny2,00 g
– z toho živočišné bílkoviny2,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky99,00 g
– nasycené48,00 g
– nenasycené50,00 g
–– mononenasycené40,00 g
–– polynenasycené10,00 g
––– omega 30,10 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 2 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Domácí paštika z vepřových jater

Domácí paštika z vepřových jater

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Domácí játrovou paštiku nechystáme v kuchyni denně, protože výroba je trochu pracnější. Přesto se odhodlejte a zkuste ji připravit podle našeho receptu. Podávat ji…

Merylas

80 min

Vypečená sádlová pomazánka

Vypečená sádlová pomazánka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Sádlo umeleme na masovém mlýnku na hrubo.Cibuli pokrájíme na drobno a česnek usekáme.Vše i s kořením v míse promícháme, zakryjeme celofánem a necháme odležet do druhého…