Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sádlo - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Můj tradiční guláš s paprikou

Můj tradiční guláš s paprikou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Cibuli nejdříve oloupeme a pokrájíme. Ve velkém hrnci rozpálíme sádlo, v něm osmahneme cibuli, přidáme maso, mletou sladkou a pálivou papriku a vše krátce osmahneme…

MiskaM

140 min

Konfitovaný bůček

Konfitovaný bůček

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Den předem svaříme vodu se solí a necháme vychladnout. Bůček nakrájíme na větší kostky a naložíme do nálevu na 24 hodin. Před pečením maso opláchneme čistou vodou a…

Pomazánka z pomalu pečeného bůčku

Pomazánka z pomalu pečeného bůčku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Pomazánky jsou nepostradatelnou součástí každé kuchyně. Připravte tuto pomazánku z pomalu pečeného bůčku s kořením a bílým vínem. Využít můžete pečení v klasické troubě…

mika59

30 min

Vepřové na česneku

Vepřové na česneku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Vepřové maso můžeme zpracovat nejrůznějšími způsoby. Tím nejjednodušším je jeho upečení v troubě. Máme pak mnoho možností, jak ho servírovat, zda s knedlíkem a zelím,…

RubyRom

90 min

Vepřový perkelt / pörkölt /

Vepřový perkelt / pörkölt /

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Připravte si letní oběd po vzoru maďarské kuchyně. Pravý perkelt – pörkölt se ničím nezahušťuje a správnou chuť mu dodává kromě koření pouze vložená vyzrálá zelenina,…

maris

80 min

Vepřová minutka s "rendlíčankami"

Vepřová minutka s "rendlíčankami"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Brambory vaříme ve slupce. Mezitím naklepeme plátky vepřového. Osolíme a opepříme je černým pepřem. Na pánvI roztavíme sádlo. Do něj můžeme vložit i kuličky bílého nebo…

Gwynplain

45 min

Camprat

Camprat

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Troubu je nutno vyhřát na 200°C. Brambory oškrábeme a nastrouháme na jenmém struhadle, chvilku odstavíme - mezitím si oloupeme cibuli a česnek. Cibuli nakrájíme nadrobno…

spagetka

120 min

Francouzské brambory podle mne Videorecept

Francouzské brambory podle mne

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Vylepšovat lze i takové zdánlivě "obyčejné" jídlo, jakým jsou francouzské brambory. Tak vznikl i tento recept na jidlo z jednoho pekáče. Použijte uzená žebírka, mají …

janky3

80 min

Vylepšená česnečka

Vylepšená česnečka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

V hrnci rozpustíme sádlo, které zasypeme hladkou moukou a uděláme jíšku, tu zalijeme asi 7 dl studeného vývaru a pořádně metličkou rozmícháme, abychom v polévce neměli…

ivulinka

35 min

Ragú z divočáka

Ragú z divočáka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na sádle orestujeme nakrájenou zeleninu a na ní pak kančí maso. Osolíme, opepříme, zalijeme vínem a dusíme asi 30 minut. Pak přidáme vývar, koření a tymián (zabalené v…

Dušená mrkev

Dušená mrkev

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Prosté, snadné, ale velmi dobré jídlo. Protože mrkev je někdy velmi sladká, můžeme jí ještě dochutit solí, skořicí, citronem nebo octem. Pro chlapskou část jedlíků lze…

Vaclav Fronek

40 min

Rychlé škvarkové placky

Rychlé škvarkové placky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Do misky dáme mouku, prášek do pečiva, uděláme důlek a do něho nasypeme posekané škvarky, vlijeme rozpuštěné sádlo, rozmíchané vejce, sůl a mléko. Pozvolna vše vmícháme…

Gregusa

65 min

Hovězí ragů s mrkví

Hovězí ragů s mrkví

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Hovězí maso nakrájíme na plátky a následně na nudličky.Prosypeme kořením na roštěnky a prokapeme olejem.Dále odležet do lednice nejlépe do druhého dne.Do hrnce dáme…

Colombo65

90 min

1 18 19 20 21 22 161