Slaný kaktus
Recept ještě nebyl hodnocenPlatsový kelímek obalíme zeleným krepovým papírem. Postavíme do něj salám a zasypeme arašídama.Na párátko napíchneme čtvereček plátkového sýru a olivu a připíchneme to…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 699 kJ / 167 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,00 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 1,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 860 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 2,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Platsový kelímek obalíme zeleným krepovým papírem. Postavíme do něj salám a zasypeme arašídama.Na párátko napíchneme čtvereček plátkového sýru a olivu a připíchneme to…
Poctivý punčák vonící rumem. Upečený podle receptu Josefa Maršálka bude lepší než z cukrárny
Rychlá „nouzová“ polévka: Voní bylinkami, báječně chutná, a přitom na ni stačí jen pár surovin, které máte běžně doma
Jak poznat v obchodě kvalitní chleba? Všímejte si barvy bochníku, pevnosti kůrky i pružnosti střídky, říká expertka Hana Nykodymová