Pomazánka ze smažených vajec
Recept ještě nebyl hodnocenNadrobno nakrájenou cibuli zesklovatíme na másle. Přidáme vejce, osolíme a usmažíme. Smažená vejce přendáme do mísy a necháme je vystydnout.Přidáme sýr a společně utřeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nadrobno nakrájenou cibuli zesklovatíme na másle. Přidáme vejce, osolíme a usmažíme. Smažená vejce přendáme do mísy a necháme je vystydnout.Přidáme sýr a společně utřeme…
Salát z vařené zeleniny a majonézy nastavíme kaší uvařenou z mléka a mouky. Díky tomu je salátu více, aniž bychom museli přidat větší množství majonézy, a tím udělat…
Toto výborné pohoštění vypadá krásně na pohled. Veku vydlabeme a naplníme směsí másla, sardelové pasty, hořčice, salámu, sýra, kyselé okurky, vajec a červené papriky.…
Při trošce dobré vůle a trpělivosti se to podaří.
Smažené obalované žampiony patří spolu se sýrem v trojobalu k populárním českým bezmasým jídlům. Pokud se vyhýbáte smaženým jídlům, můžete si je upéct v troubě.…
Zapečené tousty mohou mít mnoho podob. Můžete je zapékat se zeleninou či různými druhy salámu nebo vaječnou míchaninou, jen se musí na závěr zasypat nebo obložit sýrem.…
Z Wikipedie: Boršč (také boršč, bortsch, borstch, Borsh, boršč, Ukrajinský: борщ, v jidiš: באָרשט) je polévkou, která je populární v mnoha zemích střední a východní…
Salám, cibuli a okurky umeleme na masovém mlýnku. Olej, hořčici, kečup, ocet, worchester a 3 kostky cukru svaříme. Po vychladnutí zamícháme do umletého salámu a přidáme…
Zpěníme cibulku a do ní přidáme nakrájený salám. Počkáme, až se všechno osmahne. Poté přidáme červenou papriku, gulášové koření, majoránku a prohřejeme. Přidáme vývar,…
Potřebujete nakrmit rodinu, ale nemáte času nazbyt? Právě pro vás je ideální tento recept na jednoduché zapečené těstoviny. Stačí k nim přidat uzeninu, zalít vaječnou…
S létem přichází ruku v ruce i sezóna cuket, ze kterých se dá připravit například slaná buchta se sýrem a salámem, provoněná česnekem. Buchta chutná skvěle teplá i…
Žampiony oloupeme, ulámeme nožičky a položíme klobouky na pekáč. Nožičky rozkrájíme nadrobno, sýr nastrouháme a obojí zatím dáme stranou. Rozkrájíme si na kostičky…
Maso,mrkev,slaninu,salám,okurky,cibuličku nakrájejte na kostky (cibuly na drobnější)a dejte do pekáče,nebo většího hrnce,který lze použít v troubě.Zalijte vodou,tak,aby…
Všechny suroviny narrájíme na drobno, okořeníme a smícháme s majonézou a jogurtem. Podává se samostatně jako večeře nebo jako příloha k masu k obědu.
Prsíčka omyjeme studenou vodou a vysušíme papírovým ubrouskem. Jemně naklepeme aby se maso nepotrhalo. Jemně osolíme a opepříme. Natřeme hořčicí a začneme pokládat…
Nesmrtelná klasika v podobě pizza šneků. Jsou oblíbené napříč generacemi a hodí se na každou příležitost, ať slavíte Silvestra nebo narozeniny dětí. Základ z listového…
Nechte vyniknout zemitou chuť celeru v této vynikající pomazánce. Pro přípravu pomazánky použijete celer vařený. V kombinaci s vařenými vejci, majonézou, hořčicí a…
Rádi byste připravili obložené chlebíčky? Přemýšlíte o tom nejlepším a přitom jednoduchém podkladu na ně? Vyzkoušejte tuto jednoduchou a osvědčenou pomazánku.…
Salám nakrájíme na nudličky, brambory promáčkneme 2x přes kráječ vajec na plátky, vzniknou nudličky.Okurku, celer a mrkev se snažíme nakrájet na velmi drobné nudličky…
Oblíbenou velikonoční hlavičku můžete v létě, kdy je sezona cuket v plném proudu, vyzkoušet připravit z této nízkokalorické zeleniny. Dozlatova upečená hlavička krásně…
Eidam a měkký salám nahrubo nastrouháme do mísy. Přidáme okapaný hrášek, kukuřici a fazlolky. Pokrájíme feferony beraní rohy a přidáme do salátu. Přidáme i trochu nálevu…
V míse smícháme na kostičky nakrájené brambory, salám, strouhanou nivu a olivy pokrájené na kolečka (dávám necelý sáček). Promícháme. Nesolíme, olivy a niva je dost…
Maso nakrájíme na plátky, nařízneme kraje, naklepeme ,osolíme, opepříme, potřeme slabě plnotučnou hořčicí. Na každý plátek položíme plátek anglické slaniny, proužek…
Salám, okurky a cibuli nakrájíme na kostičky a promícháme.Kečup, hořčici, worcester, olej a ocet smícháme a necháme projít varem.Po vychladnutí vše smícháme, necháme…
Jak zpracovat uzený hovězí jazyk: Jednoduchý postup zaručí dokonale šťavnaté maso, fígl se studenou vodou pak pomůže při loupání
Užijte si v létě barbecue. V čem spočívá tento způsob úpravy masa a jak se liší od grilování?
V létě se hubne nejlépe. Jak na to? Využijte dostatek ovoce a zeleniny i energii ze sluníčka