Pomazánka Vysočina
Recept ještě nebyl hodnocenTato výborná a jednoduchá pomazánka má výraznou chuť díky pomletému salámu Vysočina v kombinaci s hořčicí a cibulí. Ochutnejte ji rozetřenou na krajíci čerstvého chleba…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 699 kJ / 167 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,00 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 1,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 860 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 2,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Tato výborná a jednoduchá pomazánka má výraznou chuť díky pomletému salámu Vysočina v kombinaci s hořčicí a cibulí. Ochutnejte ji rozetřenou na krajíci čerstvého chleba…
Balkánský sýr a papriku nastrouháme na hrubém struhadle a na jemném struhadle nastrouháme vysočinu a česnek.Přidáme máslo, majonézu a na malé kostičky nakrájenou cibulku…
Do misky na jemném struhadle nastrouháme vysočinu, vajíčka a nakládané okurky, přidáme na jemno nakrájený pórek, sýry, ramu nebo máslo, majonézu a hořčici, podle chuti…
Do hluboké pánve dáme olej, do rozpáleného oleje přidáme cibulku a na kostičky nakrájený salám.Cibulku osmažíme do zlatova, přidáme scezené fazole a rajčata i s nálevem.…
Běžným způsobem zaděláme kynuté těsto. Nejlépe to půjde v domácí pekárně, kde jako první do nádoby dáme vlažnou vodu, pak jogurt, olej, prosátou mouku smíchanou se solí,…