Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Semínka hořčičná - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 877 kJ /
449 kcal
Bílkoviny28,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,00 g
Tuky28,50 g
– nasycené2,00 g
– nenasycené13,50 g
–– mononenasycené9,50 g
–– polynenasycené4,00 g
––– omega 32,00 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 25 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy10,00 g
– cukry0,15 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Utopenci Videorecept

Utopenci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na jídelním lístku každé české hospody najdete zcela jistě utopence. A není se čemu divit, protože se jedná o dokonalý vyprošťovák, který znaly už naše babičky. Základem…

Klasická hořčice (domácí)

Klasická hořčice (domácí)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Hořčice je snad jedním z nejoblíbenějších a nejpoužívanějších dochucovadel. Její použití je opravdu všestranné, s její pomocí může vylepšit pomazánky, dipy, nebo ji…

cathleen

20 min

Sladkokyselý sterilovaný květák

Sladkokyselý sterilovaný květák

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Urodilo se vám hodně květáku? Zkuste připravit sterilovaný květák. Je to jednoduché, očistěný květák zalijete připraveným nálevem a sterilujete. V zimě jej můžete použít…

1974andrea

55 min

Nakládaný bůček Videorecept

Nakládaný bůček

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vepřové maso má v české kuchyni své pevné místo a je pro to dobrý důvod. Třeba takový česnekem provoněný bůček na čerstvém chlebu, s hořčicí a kyselými okurkami, vás…

Anna Kocikova

80 min

Sterilované bílé zelí

Sterilované bílé zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Obohaťte svůj jídelníček křupavým sterilovaným bílým zelím, pečlivě uloženým do sklenice pro zachování jeho čerstvosti a chuti. Tento klasický pokrm je ideální jako…

MiskaM

50 min

Masové kuličky plněné kapustou

Masové kuličky plněné kapustou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Tyto šťavnaté pečené kuličky z mletého masa v sobě skrývají křupavé kapustičky. Obě chuti k sobě pěkně ladí a navíc je doplníme zajímavým smetanovým dipem, ochuceným…

poslirecept

70 min

Nakládané feferonky

Nakládané feferonky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Pokud jste milovníci pikantních chutí, naložte si vlastní feferonky, které pak můžete používat k pokrmům po celý rok. Je to snadné a budou k dispozici do každému receptu…

Montanka

45 min

Nakládané feferonky

Nakládané feferonky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Pokud jste milovníci pikantních chutí, naložte si vlastní feferonky, které pak můžete používat k pokrmům po celý rok. Je to snadné a budou k dispozici do každému receptu…

Montanka

45 min

Nedozrálá rajčata v čalamádě

Nedozrálá rajčata v čalamádě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Končí léto a na zahrádce máte rajčata, která už nestihnou dozrát? Způsobů, jak si s nimi poradit, je několik. Například z nich můžete připravit tuto zajímavou čalamádu s…

cardanka

60 min

Květák ve sladkokyselém nálevu

Květák ve sladkokyselém nálevu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Pokud již nevíte jak zpracovat zeleninové přebytky, uchovejte je do chladných zimních dnů. Takový naložený květák ve sladkokyselém k nálevu vám zajisté přijde k chuti.…

MiskaM

55 min

Lák na okurky

Lák na okurky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Milujete kyselé okurky a ještě jste si na ně netroufli? S tímto receptem to půjde téměř samo a budete na sebe pyšní. Stačí jen očistit okurky, připravit jednoduchý nálev…

marketaC

30 min

Marinovaná cibule

Marinovaná cibule

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Oloupanou cibuli nakrájíme na půlměsíčky a feferonku na kolečka. Svaříme vodu s octem, cukrem, solí a semínkem a odstavíme.Připravíme čisté skleníčky a naplníme cibuli…

Nakládaná křepelčí vajíčka

Nakládaná křepelčí vajíčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Chutnají-li vám utopenci, vyzkoušejte naložit do sladkokyselého nálevu vajíčka. Tady jsou použita maličká křepelčí vejce, která budou výborně chutnat, a navíc jsou i…

redwinn

80 min

Sýrové suflé

Sýrové suflé

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Formičky na suflé důkladně vymažeme změklým máslem, vysypeme strouhankou a dáme do mrazničky na asi 15 minut vychladit. 50 g másla rozpustíme v kastrolu, přisypeme…

Znojemské okurky Videorecept

Znojemské okurky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Znojemské okurky - to je pojem. Pro mnohé z nás je to ta nejoblíbenější nakládaná zeleninová příloha. Stačí mít připravené čerstvé okurky, vyladěný sladkokyselý nálev,…

kedlubna

158 min

Nejchutnější houby v octě

Nejchutnější houby v octě

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Houbová sezóna je v plném proudu, vy už máte dary lesa nasušené i zamražené a pořád nosíte další a další plné košíky? Houby sterilované v octovém nálevu vydrží bez úhony…

Jenda1

85 min

Nakládané kořeněné tvarůžky

Nakládané kořeněné tvarůžky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Naložení tvarůžků do dobře ochuceného olivového oleje zmírní výrazné aroma a tvarůžky nasáknou vůni bylinek. Po naložení musíme počkat alespoň týden, poté si je můžeme…

Bibinka

15 min

Houbové pečenáče

Houbové pečenáče

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Nálev vařit 5 minut a nechat vystydnout. Houby, které používáte na houbové řízky se obalí v trojobalu a usmaží a nechají vystydnout. Na dno zavařovací sklenice dát…

Utopené párečky

Utopené párečky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Utopenci jsou oblíbená hospodská klasika. Tentokrát je připravíme trochu jinak a místo špekáčků použijeme vídeňské párky, které spolu s cibulí, česnekem a jalapeño…

mojetara

21 min

Moravanka "z Hané"

Moravanka "z Hané"

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Moravanka je zeleninová směs, známá svou typickou pikantní chutí. Má široké možnosti použití do salátů, pomazánek nebo jako základ pod maso. Pokud máte dost různé…

jahoda

80 min

1 2 3 7