Asijská kachní prsa
Recept ještě nebyl hodnocenKůži na mase nařežeme do mřížky, osolíme a naložíme do směsi sójové a rybí omáčky s nakrájenou citrónovou trávou, necháme alespoň hodinu marinovat. Mezitím na rozpáleném…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 331 kJ / 318 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,50 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 1,50 g |
– nenasycené | 0,50 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 45,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 40,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kůži na mase nařežeme do mřížky, osolíme a naložíme do směsi sójové a rybí omáčky s nakrájenou citrónovou trávou, necháme alespoň hodinu marinovat. Mezitím na rozpáleném…
Do vody vhodíme kousky řasy wakame (je sušená a výrazně zvětší svůj objem) a přivedeme k varu. Mezitím si nakrájíme na kousky bramboru, mrkev, pórek a houby shiitake.…
Pampelišku namočíme na 30 minut do vody, aby se vyplavily hořčiny a vodu vylijeme, nakrájíme na menší kousky(estéti a citlivky natrhají), nakrájíme cibuli, rajčata,…
Vyznejte se v melounech: Víte, který voní jako mango a který je nejlepší pro děti?
Retro okénko: Univerzální omáčka UHO bývala klasika školních jídelen. Díky snadným trikům bude chutnat božsky
Jak na ten nejlepší buřtguláš? Sáhněte po kvalitní uzenině, nezapomeňte na dostatek cibule a správnou kombinaci koření